Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Λεμεσός: Στο κελί αστυνομικός που ξυλοφόρτωσε 22χρονο την Πρωτοχρονιά


Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 36χρονου ειδικού αστυφύλακα, που ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς και του... 31χρονου αδελφού του, οι οποίοι ξυλοφόρτωσαν 22χρονο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ενώ διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού.



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, ο 22χρονος κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς διαπληκτίστηκε με δυο πρόσωπα, τα οποία στη συνέχεια τον κτύπησαν στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταβεί σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κάταγμα ρινικού οστού και σπασμένα δόντια.

"Από τις ανακρίσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είναι 2 πρόσωπα, ένας 36χρονος ειδικός αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και ο 31χρονος αδελφός του, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο Λεμεσού και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 2 ημερών για διευκόλυνση των αστυνομικών εξετάσεων", ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Πρόσθεσε ότι με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας ετοιμάστηκε λεπτομερής έκθεση για πλήρη ενημέρωση και δόθηκαν σχετικές οδηγίες για να τεθεί ο ειδικός αστυφύλακας σε διαθεσιμότητα.

alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...