Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

«Τέξας» η Λεμεσός χθες βράδυ – Αναμένονται συλλήψεις μετά από πυροβολισμούς

Πληροφορία για τοποθέτηση βόμβας σε υποστατικό συγκεκριμένου προσώπου είχαν χθες βράδυ μέλη της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να στήσουν καρτέρι εξω από υποστατικό συγκεκριμένου επιχειρηματίας καθώς και στην οικία του

Σύμφωνα με πληροφορίες του ant1iwo.com κατά τη διάρκεια της νύκτας αυτοκίνητο χρώματος άσπρο πέρασε έξω από το υποστατικό στη Λεμεσό και έριξε πυροβολισμό. 
 
Περίπολο το ποιο βρισκόταν στην περιοχή κρυμμένο αντιλήφθηκε το σαλούν αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να αρχίσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Λεμεσού. Τα μέλη της αστυνομίας ανέκοψαν αριθμό αυτοκινήτων στο οποίο επέβαιναν συνολικά 5 πρόσωπα σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέχει μαρτυρία ότι το G3 με το οποίο οι δράστες έριξαν πυροβολισμό παραλήφθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα ενώ σε μάντρα αυτοκινήτων εντοπίστηκε σαλούν αυτοκίνητο χρώματος άσπρου το οποίο ήταν ζεστή η μηχανή και κατεβασμένο το χειρόφρενο. Αυτή την στιγμή στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού βρίσκεται και ο Αρχηγός της Αστυνομίας ενώ γίνονται διαδικασίες για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης αριθμού προσώπων.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...