Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Βελτιώνεται ο καιρός στην Κυριακή -Σε ποιες περιοχές θα είναι απαραίτητη η ομπρέλα

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα την Κυριακή, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Αυξημένες θα είναι στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με σταδιακή βελτίωση αργότερα. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά 6 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει η θάλασσα Ρόδου όπου θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων μέτριοι 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του νομού θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...