Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Έδωσαν με τη βια ηρωίνη στη 17χρονη για να τη βιάσουν

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του μυστήριου θανάτου της 17χρονης που είχε έρθει στην Αθήνα από τα Γιάννενα με τους γονείς της για να περάσει τα Χριστούγεννα.


Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η νεαρή κοπέλα έφυγε από το φιλικό σπίτι όπου φιλοξενούνταν με τους γονείς της για να συναντήσει έναν άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω Facebook.



Όμως δε γύρισε ποτέ ζωντανή.

Ο άνδρας την πήρε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη κι εκεί βρισκόταν κι ένας φίλος του. Στη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο άνδρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ γιατί η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε πως είχε βιαστεί φύση και παρά φύση. Τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών ερευνών και του ιατροδικαστή δείχνουν πως στη 17χρονη είχε χορηγηθεί δια της βίας ηρωίνη.

Ίσως οι δυο άνδρες να της έδωσαν ναρκωτικά για να κάμψουν τις αντιστάσεις της και να τη βιάζουν ανενόχλητοι.

Ο άνδρας που περίμενε στο διαμέρισμα τη 17χρονη και τον γνωστό της από το Facebook, είχε στο παρελθόν μπλεξίματα με ναρκωτικά.
Και οι δυο άνδρες, αφού κάλεσαν ασθενοφόρο, εξαφανίστηκαν, αλλά λίγο μετά η αστυνομία τους εντόπισε και τους συνέλαβε.

Αρνούνται πως βίασαν ή έδωσαν ναρκωτικά στο άτυχο κορίτσι. Ο άνδρας που τη γνώρισε μέσω Facebook υποστηρίζει πως την ήξερε χρόνια και ήταν φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...