Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ένταση στην Ευελπίδων για τη μεταγωγή Ευσταθίου στο νοσοκομείο

Διαβάστε τους διαλόγους του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, Γαβριήλ Μαλλή, και του συνηγόρου του 83χρονου επιχειρηματία, Μιχάλη Δημητρακόπουλου - Τελικά ο 83χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον «Ερυθρό Σταυρό»


Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετά την κατά πληροφορίες πρόταση του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα υπέρ της προφυλάκισης του 83χρονου Πάνου Ευσταθίου μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας απολογίας του.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εισαγγελέας τάχθηκε κατά της προφυλάκισης του κ. Ευσταθίου με αποτέλεσμα η τελική απόφαση να περάσει στο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει την Παρασκευή. Μέχρι τότε ο υπέργηρος επιχειρηματίας, ο οποίος στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε ότι δωροδοκούσε τον προφυλακισμένο πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα, και επιπλέον κατονόμασε ακόμη 10 αξιωματικούς τους οποίους είχε στη μισθοδοσία του, θα παρέμενε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Τη σπίθα έριξε η αδιαθεσία που δήλωσε ότι ένιωσε ο Ευσταθίου μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον του Γαβριήλ Μαλλή με αποτέλεσμα στην Ευελπίδων να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι τόνοι ανέβηκαν και στα δικαστήρια ακούγονταν οι φωνές του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και του συνηγόρου του Ευσταθίου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

Δημητρακόπουλος:Άμα πεθάνει ο άνθρωπος απόψε θα έχετε τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Μαλλής:Μη με απειλείτε
Δημητρακόπουλος:Δεν σας απειλώ

Οι υψηλοί τόνοι συνεχίστηκαν με τον παρακάτω διάλογο:

Δημητρακόπουλος:Να σέβεστε τη Δικαιοσύνη.
Μαλλής :Εγω τη σέβομαι περισσότερο από εσάς.
Δημητρακόπουλος:Μόνο κακία έχετε
Μαλλής:Να τα γράψετε στην προσφυγή σας
Δημητρακόπουλος :83 ετών και τον θεωρείτε ύποπτο φυγής; Τέσσερείς μήνες γιατί δεν έφυγε;
Μαλλής: αφήστε κύριε, δεν θα κάνετε εσείς ανάκριση.

Λίγη ώρα αργότερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιτέθηκε και δημόσια στον κ. Μαλλή αναφέροντας σε δήλωσή του ότι «δεν έλαβε υπόψη του ούτε την ηλικία του κατηγορούμενου (είναι 83 ετών) ούτε και το χρόνιο νόσημα από το οποίο πάσχει».

Τελικά ο Πάνος Ευσταθίου διακομίστηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Οι γιατροί του νοσοκομείου τον υποβάλλουν σε εξετάσεις προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω ιατρική του αντιμετώπιση καθώς σε αυτούς δήλωσε ότι ένιωσε προκάρδιο άλγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...