Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Μαντλίν

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι η υπόθεση της μικρής Μαντλίν και της ανεξιχνίαστης ακόμη εξαφάνισής της, το 2007 στην Πορτογαλία όπου έκανε... διακοπές με τους γονείς της.


Μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της Scotland Yard έχουν εντοπίσει τρεις βασικούς υπόπτους, μέλη συμμορίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια απαγωγή πολύ κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάλυση των κινητών τους, οι τρεις αυτοί άνδρες έκαναν εντυπωσιακά υψηλό αριθμό τηλεφωνημάτων λίγο πριν την εξαφάνιση της στο Αλγκάρβε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι απαγωγείς δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πραγματοποίησαν και άλλη επιδρομή στο θέρετρο Praia da Luz. Έφθασαν εκεί και παρενόχλησαν ένα παιδί του οποίου οι γονείς βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και όταν εκείνοι τους είδαν, έφυγαν τρέχοντας.

Το περιστατικό αυτό οι πορτογαλικές αρχές δεν το έλαβαν καν υπόψη τους, κάτι που όπως φαίνεται είναι «κλειδί» στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Μάλιστα και οι Βρετανοί ντετέκτιβ κάνουν λόγο για ντροπιαστική παράλειψη που κόστισε πολύτιμο χρόνο.

Πλέον, και μετά την αποκάλυψη των τηλεφωνικών στοιχείων από τη Yard, γίνεται έλεγχος σε σπίτια, διαδικτυακές σελίδες που επισκέπτονταν οι ύποπτοι, ενώ πολλές φορές οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό, έπειτα από την απροθυμία των πορτογαλικών αρχών να συμφωνήσουν για κοινή επίσημη έρευνα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...