Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του

Τις αναγκαίες διευθετήσεις με τον εν διαστάσει σύζυγό της σε ό,τι αφορά τις μέρες κατά τις οποίες θα μπορούσε να βλέπει το παιδί τους, ήθελε να κάνει 28χρονη από την Πολωνία, η οποία διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, αλλά εκείνος, όπως κατήγγειλε η ίδια στην Αστυνομία, την κακοποίησε και την βίασε.


Το περιστατικό, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, συνέβη το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν η 28χρονη επισκέφθηκε στον χώρο διαμονής του τον 30χρονο πατέρα του παιδιού της, ο οποίος κατάγεται από το Μπαγκλαντές και με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση τους δύο τελευταίους μήνες. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, ήθελε απλώς να συνεννοηθούν για τις μέρες που ο πατέρας θα μπορούσε να επισκέπτεται το δίχρονο αγοράκι τους.


Μόλις όμως του χτύπησε την πόρτα και της άνοιξε, ο 30χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την άρπαξε από τον λαιμό απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει ενώ ταυτόχρονα την έσυρε στο υπνοδωμάτιο όπου, συνεχίζοντας τις απειλές, προχώρησε στον βιασμό της.

Όταν η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στην είσοδο για να φύγει, ο 30χρονος την πρόλαβε και θέλοντας ενδεχομένως να αποτρέψει καταγγελία του στην Αστυνομία, της άρπαξε κάποια προσωπικά της αντικείμενα μεταξύ των οποίων και το τηλέφωνό της, το οποίο πέταξε βίαια στο έδαφος, με αποτέλεσμα να το καταστρέψει.

Μετά την καταγγελία της, η 28χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ενώ η Αστυνομία αναζήτησε τον 30χρονο χωρίς όμως να τον εντοπίσει κι ως εκ τούτου εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.



Πηγή: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...