Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μυστηριώδης θάνατος 17χρονης: Δολοφονήθηκε από “φίλο” στο Facebook;

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο μιας 17χρονης από τα Γιάννενα που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (27/12), στο νοσοκομείο “Ασκληπιείο” της Βούλας.


Η νεαρή κοπέλα είχε έρθει με τους γονείς της στην Αθήνα, όπου έμεναν σε ένα φιλικό σπίτι τις ημέρες των γιορτών. Την περασμένη Πέμπτη πήγε στην Ηλιούπολη, στο σπίτι ενός άνδρα, τον οποίο γνώριζε μόνο μέσω του facebook.


Στο σπίτι υπήρχε και ένας φίλος του, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά. Οι δυο άνδρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ λέγοντας πως η κοπέλα λιποθύμησε, ωστόσο η 17χρονη ήταν σε κόμμα και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι γονείς της δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους, ενώ έχει γίνει παραγγελία για τοξικολογική εξέταση, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δυο χρησιμοποιημένες σύριγγες ηρωίνης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ερωτική πράξη φύση και παρά φύση, με το ενδεχόμενο του βιασμού να παραμένει ανοιχτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο άνδρες, αφού κάλεσαν το ΕΚΑΒ, εξαφανίστηκαν, ωστόσο εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν. Μέχρι στιγμής, ο ένας άνδρας υποστηρίζει μόνο ότι ήταν φίλοι με την αδικοχαμένη κοπέλα για πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...