Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Θείος εξέδιδε στο χωριό την 12χρονη ανιψιά του

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους κάποιες ιστορίες που βγαίνουν συχνά-πυκνά στην επιφάνεια, όπως αυτή του 12χρονου κοριτσιού που εκδιδόταν από τον θείο της στο χωριό που διέμενε και όχι μόνο, με 38 άτομα να είναι κατηγορούμενα στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το μαρτύριο της 16χρονης σήμερα κοπέλας άρχισε πριν τέσσερα χρόνια, με τον θείο της να την "παραχωρεί" αντί χρηματικού ποσού σε κατοίκους χωριού της Καρδίτσας αλλά και της γύρω περιοχής. Μάλιστα ορισμένοι "πελάτες" προέρχονταν και από άλλα χωριά της Θεσσαλίας ενώ αρκετοί ήταν και αλλοδαποί. Απ' ό,τι γίνεται αντιληπτό λοιπόν, στο χωριό ήταν κοινό μυστικό τι συνέβαινε...

Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις μέρες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας και λόγω τόσο της σοβαρότητας όσο και λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος να παραγραφεί, εξαιρέθηκε από τις κινητοποιήσεις των δικαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα φιλοξενείται σε ίδρυμα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη ενώ αναφοράς χρήζει το γεγονός ότι έχει αφαιρεθεί από τους γονείς της η επιμέλεια της.

Πηγή: thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...