Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Άφαντος ο Γιώργος Κιμούλης - Καταζητείται για χρέη


Άφαντος παραμένει από την Παρασκευή το απόγευμα ο Γιώργος Κιμούλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, μετά από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του για χρέη στο Δημόσιο τα οποία ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ, εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Espresso" o Γιώργος Κιμούλης μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε εντοπισθεί από τις αρχές και λόγω του εντάλματος ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε αυτές τις μέρες και στο θέατρο. Μάταια την Παρασκευή περίμεναν όσοι πήγαν στο θέατρο "Αθηνών" να παρακολουθήσουν την παράσταση "Συνέντευξη", στην οποία πρωταγωνιστούν με την Δήμητρα Ματσούκα. Τελευταία στιγμή οι θεατές ενημερώθηκαν πως η παράσταση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι παραστάσεις ματαιώθηκαν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, αφού όσοι τηλεφωνούσαν στο θέατρο για να πληροφορηθούν τι συμβαίνει, μάθαιναν ότι εξαιτίας κάποιου σοβαρού προβλήματος το έργο δεν θα παιζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", ο 57χρονος ηθοποιός και θεατρικός επιχειρηματίας όλες τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν σε αναζήτηση χρημάτων προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό που χρωστάει στην εφορία και έτσι να αποφύγει να βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου, αλλά και με την ταλαιπωρία που θα επέσυρε μια πιθανή σύλληψη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...