Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αχαϊα:Ο γιατρός άρχισε τα ηρεμιστικά μετά την παρακολούθηση της γυναίκας του!

Υποψιαζόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να πάει σε ντετέκτιβ - Τα όσα αποκαλύφθηκαν όμως τον ανάγκασαν να αρχίσει τα υπογλώσσια χάπια...

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας γιατρός και η γυναίκα του. Ο πρώτος είχε αρχίσει να υποψιάζεται την σύζυγό του καθώς απουσίαζε από το σπίτι, χωρίς πολλές φορές να μπορεί να δικαιολογήσει επαρκώς τον λόγο της απουσίας. Μετά από αρκετά συζυγικά «επεισόδια» αναγκάστηκε να καταφύγει σε γραφείο ιδιωτικών ερευνών ώστε να βρει... τη λύση του «μυστηρίου»!

Ο γιατρός εξιστόρησε στον προϊστάμενο - ιδιοκτήτη του γραφείου τις υποψίες του και εκείνος ανέλαβε την υπόθεση. Για μέρες, στέλεχος του γραφείου είχε γίνει σκιά της γυναίκας του. Κάποιο πρωί την είδε να μπαίνει σε ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και αποτύπωσε την είσοδο ενός αλλοδαπού, που έμαθε ότι κατέληξε στο δωμάτιό της, αλλά και ένα συγγενικό πρόσωπο του γιατρού που ανέβηκε στο επίμαχο δωμάτιο.
Σύμφωνα με το dete.gr, ο ντετέκτιβ με τις φωτογραφίες επέστρεψε στο γραφείο και τηλεφώνησε στο γιατρό. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου, πρότεινε στον υπάλληλο να του κλείσει ραντεβού κοντά στο Νοσοκομείο του Ρίου (για κάθε ενδεχόμενο) και του είπε να έχει μαζί του υπογλώσσια χάπια, φοβούμενος πως ο γιατρός... μπορεί και να μην άντεχε από το σοκ μετά από όλα όσα θα άκουγε!

Ο υπάλληλος - ντετέκτιβ εξέφρασε αρχικά την έκπληξή του, όμως στη συνέχεια κατανοώντας την σοβαρότητα της υπόθεσης, συμφώνησε με την πρόταση του «αφεντικού». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο γιατρός άκουσε τα δυσάρεστα και χρειάστηκε τα υπογλωσσια χάπια. Πλέον τα επόμενα επεισόδια της υπόθεσης, αναμένονται στις αίθουσες των δικαστηρίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...