Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η Μακρή καταγγέλει: Κάπνιζαν μέσα στην εντατική νοσοκομείου της Μακεδονίας

Καπνιστές εντοπίστηκαν ακόμα και στην εντατική νοσοκομείου της Μακεδονίας, σύμφωνα με την υφυπουργό Υγείας, Ζέττα Μακρή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, η κ. Μακρή ανέφερε ότι στην ΜΕΘ του εν λόγω νοσοκομείου βρέθηκαν δύο αποτσίγαρα και επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ σε αιφνιδιαστικές επισκέψεις που πραγματοποίησε σε δύο άλλα νοσοκομεία, εντόπισε γιατρούς να καπνίζουν στην αίθουσα αιμοκάθαρσης και στα γραφεία τους.

Προφυλακιστέος ο Σπανός για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Προφυλακιστέος κρίθηκε αργά το Σάββατο το βράδυ ο ιδιοκτήτης της ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, που απολογήθηκε στον έβδομο ανακριτή Πειραιά  για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.


Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Συνελήφθη ο ληστής τραπεζών με το τζόκεϊ και τα μαύρα γυαλιά

Αυτή ήταν η αμφίεση που χρησιμοποιούσε ο 32χρονος Αλβανός και τις δέκα φορές που λήστεψε τράπεζες τους τελευταίους τέσσερις μήνες


Τον άνθρωπο που εδώ και 4 μήνες είχε ληστέψει δέκα φορές τράπεζες σε διάφορες περιοχές της Αττικής συνέλαβαν την Πέμπτη άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Εικόνες-σοκ μέσα από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

Από τους νοσηλευόμενους απεργούς πείνας


Σοκαριστικές είναι οι εικόνες μέσα από το νοσοκομείο «Αγ.Παύλος» των φυλακών Κορυδαλλού, που ανεβάζουν τα τελευταία 24ωρα στο Τwitter οι νοσηλευόμενοι απεργοί πείνας. 

Στα ίχνη του απαγωγέα και δολοφόνου της Σαλαμίνας [video]

Πρόσωπα – κλειδιά έσπασαν μετά από τόσο καιρό τη σιωπή τους και αποκάλυψαν όλα όσα έγιναν.

Για όσα τους είχε εκμυστηρευτεί πριν δολοφονηθεί ο 27χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού από τη Σαλαμίνα μίλησαν μάρτυρες της υπόθεσης του Γιώργου Μπάκα, του άτυχου νέου που πριν από περίπου δυόμιση χρόνια βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητο του στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Ενώ, η σύντροφος του, η 22χρονη Νατάσα Απέργη αγνοείται ακόμα. H έρευνα έφερε στο φως νέες μαρτυρίες για την μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

VIDEO + PHOTOS από την κηδεία - Σάκης Μπουλάς: Έζησε όπως ήθελε, έφυγε με αξιοπρέπεια

Συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Σάκη Μπουλά  - Τραγική ειρωνεία ότι στο κοιμητήριο που αναπαύεται τώρα ο Σάκης είχαν κάνει γυρίσματα για το σίριαλ «πενήντα- πενήντα» 


Μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης και συγκίνησης, με μάτια δακρυσμένα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του ήταν εκεί και εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους και την υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Υπό άκρα μυστικότητα παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια ο Άλεξ Ρόντος

Εμφανίστηκε με τον συνήγορο του στο ανακριτικό γραφείο όπου δήλωσε στη δικαστική λειτουργό ότι θα προσέλθει αμέσως ενώπιόν της, όποτε κληθεί για εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση χρηματοδοτήσεων της επίμαχης ΜΚΟ


Στη διάθεση των δικαστικών αρχών δήλωσε ότι είναι ο, άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Αλεξ Ρόντος ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετέβη την Πέμπτη το πρωί στο γραφείο της 4ης Ειδικής Ανακρίτριας Μαρίνας Ευαγγέλου που χειρίζεται την υπόθεση της ΜΚΟ αποναρκοθετήσεων.

ΤΩΡΑ: Το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία.  


Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του στο νεκροταφείο Μελλισίων.

Σήμερα και αύριο οι απολογίες για το λαθρεμπόριο καυσίμων


Ξεκινούν σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο οι απολογίες των 15 συλληφθέντων για την υπόθεση του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων... οι οποίοι κρατούνται από την περασμένη Τετάρτη στη ΓΑΔΑ.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα και αύριο κατά ομάδες στον ανακριτή Πειραιά.

Παρέμβαση Σαμαρά για το Ε9 των ανήλικων


Την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού προκάλεσαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα απαιτείται διαφορετικός (από τους γονείς) κλειδάριθμος στο Ε9... για τα ανήλικα τέκνα που έχουν δικαιώματα σε ακίνητη περιουσία.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με στελέχη του οικονομικού επιτελείου και ζήτησε άμεσα να διευκρινιστεί η σχετική διάταξη της Γενικής Γραμματείας Εσόδων που θα μπορούσε να «ταλαιπωρήσει» τους Έλληνες φορολογούμενους.

Έρχονται οι Βέλγοι Πουαρό για τις απάτες στο ΦΠΑ

Αφού τόσα χρόνια δεν τα καταφέρνουμε μόνοι μας, ζητάμε τη βοήθεια των κουτόφραγκων. Η Γενική Γραμματεία Εσόδων επιστρατεύει βελγική τεχνογνωσία για την πάταξη της απάτης στο ΦΠΑ σύμφωνα με το News.gr


Η Ομάδα Δράσης (Task Force) για την Ελλάδα σε συνεργασία με το Βέλγιο παρείχαν στο υπουργείο Οικονομικών συμβουλές και μεθοδολογία για την καταπολέμηση της απάτης στον τομέα του ΦΠΑ και ιδίως για τις αποκαλούμενες αλυσιδωτές απάτες ΦΠΑ (καρουζέλ).

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Προκήρυξη για 40 θέσεις εργασίας στο Μουσείο Ακρόπολης

Oι ενδιαφερόμενοι που καλύπτουν τα προσόντα της ειδικότητας πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους εντός 10 ημερών από την δημοσίευση της προκήρυξης


Σαράντα προσλήψεις θα κάνει το Μουσείο της Ακρόπολης σύμφωνα με προκήρυξη που εξέδωσε σήμερα και οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν την ειδικότητα ΔΕ Προσωπικό Ασφαλείας.

Απόψε στον ALPHA η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Σάκη Μπουλά

Μια Φορά Κι Ένα... Μωρό


Σήμερα, Παρασκευή, στις 21:00, ο ALPHA τροποποιεί το πρόγραμμά του και θα μεταδώσει την ελληνική ταινία «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ… ΜΩΡΟ». Πρόκειται για την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του αξέχαστου μεγάλου καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά.

Αξέχαστες ερμηνείες του Σάκη Μπουλά: Ο «άτακτος» Παυλίτος, το «αρνάκι» Σάββας και ο εναλλακτικός «μπαμπάς» Νάσος [ 2 βίντεο]

Για την τηλεοπτική Ειρήνη ήταν ο «άτακτος» Παύλος, για το Μαράκι ο γλυκός «Παυλίτος» και για τους δύο κολλητούς του φίλους ο «αδερφός». 


Ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Παρασκευής άκουγε σε πολλά ονόματα. Οι ρόλοι που ενσάρκωσε, περισσότερο στην τηλεόραση, «τρύπωσαν» στα σπίτια όλων. Και όχι άδικα, καθώς ο ταλαντούχος αυτός άνθρωπος ήξερε καλά να παίζει έναν σπουδαίο ρόλο... Τον ρόλο του κωμικού, που τον χαρακτήριζε και στη ζωή.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είδα τον Σάκη Μπουλά την Τρίτη το βράδυ…» (VIDEO)

Ιδιαίτερα φορτισμένος από το χαμό του Σάκη Μπουλά, ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε:


«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα πολύ καιρό τώρα. Όλοι οι φίλοι του ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει. Προσπαθούσαμε να τον ενισχύσουμε να φύγει όσο το δυνατόν πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εγώ τον είδα την Τρίτη το βράδυ για τελευταία φορά»…

Συγκλονίζει ο Λάκης Παπαδόπουλος για τον Μπουλά:«Ζητούσε με μανία τους φίλους του»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό Ant1" για τον Σάκη Μπουλά, τον φίλο και συνεργάτη του.


Ο καλλιτέχνης τόνισε ότι ενώ γνώριζε ο Σάκης το πρόβλημά του ήθελε να δουλεύει ως τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πάρει την αγαπημένη του και να γυρίσει τον κόσμο. 

Λύγισε ο γιατρός του Μπουλά

Όταν κλήθηκε να περιγράψει τη στιγμή που ζήτησε στον Σάκη Μπουλά να σταματήσει τις εμφανίσεις του


Ο Παρασκευάς Κοσμίδης εκτός από φίλος ήταν και ο γιατρός του Σάκη Μπουλά, αλλά και έναςαπό τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Σάκη Μπουλά

Η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού εξέφρασε την παράκλησή της αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»


Μόνον οι συγγενείς, οι στενοί φίλοι και συνεργάτες θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, τον Σάκη Μπουλά που έφυγε το πρωί από τη ζωή, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του. 

Εισαγγελέας για την εγγύηση: Αναφορές στον «πολυτελή βίο που διάγει» ο Δ. Κοντομηνάς

Με αναφορές στον «πολυτελή βίο που διάγει» συνοδεύει η εισαγγελέας κυρία Πόπη Παπανδρέου την πρόταση μείωσης κατά 1 εκατομμύριο της εγγύησης των 5 εκατ. ευρώ του επιχειρηματία κ. Δ. Κοντομηνά, ο οποίος με αίτησή του στον ανακριτή της υπόθεσης του ΤΤ ζητά να καταβάλει 500.000 ευρώ.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας κάνουν οι Ρομά

Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν οι αθίγγανοι που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και διαμαρτύρονται για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η Πολιτεία.

Απύρετος ο Μίκης Θεοδωράκης

Απύρετος και σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Μίκης Θεοδωράκης.

Μικρούτσικος, Γιοκαρίνης, Τσακνής, Χαϊκάλης, Βουτσάς μιλούν για τον Μπουλά

«Πολυτάλαντος, ευαίσθητος, αληθινός άνθρωπος» λένε για τον Σάκη, που έφυγε νωρίς, οι συνάδελφοί του

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, τραγουδιστή και στιχουργού, Σάκη Μπουλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, στο ανακοινωθέν του, τονίζει ότι "ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".

Μπουλάς-Ζουγανέλης: Μια φιλία που άφησε εποχή

Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ζωή του Σάκη Μπουλά, ο οποίος «έφυγε», από τη ζωή στα 60 του χρόνια, χτυπημένος από καρκίνο, υπήρξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 40 χρόνια περίπου και μοιράστηκαν στιγμές – σταθμούς στη ζωή τους!

Τι ζητούσε ο Σάκης Μπουλάς, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Την τελευταία του τηλεφωνική συνομιλία, το βράδυ της Τετάρτης, με τον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, νικημένος από τον καρκίνο, μετέφερε ο καλός του φίλος Λάκης Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας αυτό που ζητούσε μέχρι τέλους ο ηθοποιός. 


Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Σάκης Μπουλάς (διαβάστε ΕΔΩ το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατό του) ζητούσε μετά μανίας τους φίλους του. «Είχα μιλήσει μαζί του, δεν

Αλεξάνδρα Ούστα, η 32χρονη σύντροφος του Σάκη Μπουλά που έμεινε δίπλα του ως το τέλος

Η Αλεξάνδρα Ούστα, η 32χρονη καλλονή ηθοποιός έζησε δίπλα στον καλλιτέχνη στην μάχη ως το τέλος. Μια φιγούρα τραγική, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του όλο το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια έλεγε για τη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά:

ΘΡΗΝΟΣ για τον Σάκη Μπουλά (7 ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία του πνοή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο άφησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοφιλής ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.«Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια», γράφει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. 


Το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Υγεία», έγραφε συγκεκριμένα: «O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια»

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ στο «Φως στο Τούνελ»: H δολοφονία ενός νέου και η εξαφάνιση της γυναίκας του

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 23:15, η Αγγελική Νικολούλη μας υπόσχεται ένα αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με ένα διπλό θρίλερ.


Ένας νέος άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος. Η σύντροφός του, ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να κατονομάσει τον δράστη, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς… Τα ματωμένα της ίχνη μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε. 

Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή - Πρόβλεψη μέχρι και την Τετάρτη

Τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν την Παρασκευή. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία σε μάκρη πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. 

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εμπλέκεται σε παράνομες υιοθεσίες και αρπαγή βρέφους

Εγκληματική οργάνωση αλλοδαπών που ενέχεται σε παράνομες υιοθεσίες και αρπαγή βρέφους εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Συνελήφθησαν στην Κυψέλη τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας, δύο γυναίκες ηλικίας 40 και 54 ετών και δύο άντρες ηλικίας 38 και 39 ετών ως μέλη της οργάνωσης, ενώ αναζητείται μία 31χρονη ομοεθνής τους ως συνεργός τους.

Στο εδώλιο 42 οπαδοί του ΠΑΟΚ: Κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες, ναρκωτικά

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται να καθίσουν 42 οπαδοί του ΠΑΟΚ.


Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστείες, αγορά και πώληση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, οπλοκατοχή κ.ά., ενώ, το δικαστικό συμβούλιο τους απαλλάσσει από την πράξη της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Νοσηλεύεται με πνευμονία ο Μίκης Θεοδωράκης

Σε γνωστό νοσηλευτήριο της Αθήνας εισήχθη χθες ο Μίκης Θεοδωράκης. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο συνθέτης πάσχει από πνευμονία που συνοδεύεται από υψηλό πυρετό.

Αρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ζητούν οι ανακρίτριες

Για το κακουργήματα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση ζητείται η άρση της ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία ποινική εμπλοκή στην υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου με έγγραφό τους ζητούν την άρση της ασυλίας των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής καθώς από τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους φαίνεται ότι προκύπτουν ενδείξεις που καθιστούν αναγκαία την κλήση προς απολογία ολόκληρης, πλέον, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ που αρθρογραφεί στον.. Ριζοσπάστη(!) στους συλληφθέντες

Πρόκειται για τον Μανόλη Χατζόπουλο που δούλευσε σε διεύθυνση-κλειδί στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ που το «γύρισε» σε αντιμνημονιακός είναι ο Μανόλης Χατζόπουλος, εις εκ των συλληφθέντων για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.

Δεκαπέντε νεκροί από τη γρίπη σε πέντε ημέρες στην Ελλάδα

Το «κύμα» βρίσκεται στην κορύφωσή του - Η πτώση του θα αρχίσει σε περίπου δέκα ημέρες

Με ταχύ ρυθμό συνεχίζει να επελαύνει η γρίπη στη χώρα μας καταγράφοντας αρνητικά ρεκόρ θυμάτων και ασθενών. Την τελευταία εβδομάδα έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω των επιπλοκών της νόσου 15 άνθρωποι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 47.

Νεκρός από πυρκαγιά σε σπίτι στην Παιανία

Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην οδό Κατσιμίχα στην Παιανία Αττικής, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πετρούπολη: Πυρπόλησαν έξι αυτοκίνητα του ΟΤΕ

Άγνωστοι πυρπόλησαν στις 3.45 τα ξημερώματα έξι οχήματα του ΟΤΕ, σε χώρο στάθμευσης, στην οδό Αθανασίου Διάκου 147 στην Πετρούπολη.


Οι δράστες περιέλουσαν τα αυτοκίνητα με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

Πως στήθηκε ο κοριός της ΕΥΠ και «έπιασε» το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Ο κοριός της ΕΥΠ ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων και οδήγησε στη σύλληψη των μελών του. Πριν από περίπου έξι μήνες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής είχαν φτάσει καταγγελίες για κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων που λυμαίνονταν την αγορά και εξαπατούσαν ναυτιλιακές εταιρείες και καταναλωτές καυσίμων. 


Οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν άμεσα και τότε ζητήθηκε και η βοήθεια της ΕΥΠ, ώστε να συνδράμει με τον κοριό και να παρακολουθηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Τελικά τα μέλη του κυκλώματος αν και προσπαθούσαν να καλύψουν τα ίχνη τους με κωδικές ονομασίες και με πολλά τεχνάσματα δεν τα κατάφεραν.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Λιάνα Κανέλλη: Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες

Μετά την δημοσιοιποίηση των δύο συνεχόμενων σκανδάλων με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι εμφανές ότι ανοίγουν οι «ασκοί του Αιόλου» για ένα ακόμη σκοτεινό κομμάτι της Ελλάδας στο οποίο φαίνεται πως δαπανήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.


Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, προέβη σε σοβαρές και καταγγελίες στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ.

«Καμπάνες» χιλιάδων ευρώ για πλαστά ένσημα - Δεκάδες έπαιρναν παράνομα σύνταξη

Στις αίθουσες των δικαστηρίων δίνεται η συνέχεια της υπόθεσης πλαστών ενσήμων που ξέσπασε πριν από τρία περίπου χρόνια στην Ξάνθη και αφορούσε σε πρώην εργαζομένους των Συνεταιριστικών Εργοστασίων της περιοχής, με τις «καμπάνες» να πέφτουν βροχή.


Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έλεγχο στις αρχές του 2011 στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Ξάνθης, όταν και διαπιστώθηκαν περιπτώσεις ασφαλισμένων που επιχείρησαν να βγουν στη σύνταξη με πλαστά ένσημα. Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενοι των πρώην Συνεταιριστικών Εργοστασίων εμφάνισαν πλασματικό χρόνο ασφάλισης, κάτι που έγινε αντιληπτό από τον έλεγχο που διενήργησε το ΙΚΑ.

Αυτός είναι ο πρόεδρος της νέας αμαρτωλής ΜΚΟ «ΕΣΕΠΑ» που προσπαθούσε να δωροδοκήσει δημάρχους

Για απόπειρα δωροδοκίας αξιωματούχων οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης κατηγορείται σύμφωνα με την αστυνομία ο Νίκος Σαχινίδης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το νέο σκάνδαλο με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Η Google προσφέρει δουλειά και στην Ελλάδα: Λύστε τα Quiz και γίνετε μέλος της

Ονειρεύεστε μία θέση εργασίας στην Google; Αυτή είναι η ευκαιρία σας. Το διεθνές συνέδριο «Developer Days» φέρνει στην Ελλάδα τα Google Quiz, που απευθύνονται σε προγραμματιστές (Software Engineers) και όσοι τα λύσουν κερδίζουν μία θέση στο δυναμικό του Αμερικάνικου κολοσσού.


Το συνέδριο «Developer Days» θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, με διοργανωτές την Κοινότητα Προγραμματιστών της Google (GDG Thessaloniki) και τη ΔΕΘ-HELEXPO.

Νέο σκάνδαλο 2,5 εκατομμυρίων σε ΜΚΟ με έργο... την πυρόσβεση

Μία ακόμα υπόθεση ΜΚΟ που απέσπασε χρήματα από το Δημόσιο και αντί τα μέλη της να προσφέρους το έργο που προβλεπόταν, έπαιρναν τα λεφτά και τα έβαζαν στην τσέπη τους. Πρόκειται για την Εθελοντικής Οργάνωσης Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (Ε.Σ.Ε.Π.Α.), το διοικητικό συμβούλιο της οποίας κατηγορείται για υπόθεση απάτης ύψους 2.500.000.


Μάλιστα στις 12 Νοεμβρίου 2012 ο Γερμανός υφυπουργός Γιοακίμ Φούχτελ είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ στα Ριζώματα, Ημαθίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ποιος ήταν ο ρόλος του Σπανού στο κύκλωμα παράνομης διακίνησης καυσίμων;;;

Αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων που εξαρθρώθηκε την Τετάρτη, αποδίδει η αστυνομία στον πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ, Γ. Σπανό. Ο ίδιος πάλι αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι δεν συνελήφθη, αλλά εμφανίστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια.


«Είμαι αθώος! Δεν θα με δικάσετε εσείς, η δικαιοσύνη θα με δικάσει», δήλωσε στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην ασφάλεια.

Ryanair: Πληρώστε, για να σας προσλάβουμε!

Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι πρέπει να καταβάλουν περίπου 3.000 ευρώ για να περάσουν την εκπαίδευση - Τουλάχιστον τα 500 από αυτά δεν επιστρέφονται ακόμα κι αν ο υποψήφιος αποτύχει


Σε μια περίοδο υψηλής ανεργίας, όπως αυτή που διανύει η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, με τους δείκτες να αγγίζουν το 30% και ειδικά στους νέους το 60%, η είδηση πως μια αεροπορική εταιρία, όπως η Ryanair, ετοιμάζεται να επενδύσει στη χώρα μας, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας δημιούργησε ένα ωραίο «παραμύθι», που δυστυχώς όμως έχει… και «δράκους».

Στο «σκαμνί» ξανά οι δολοφόνοι του Γρηγορόπουλου

Τον Απρίλιο αναμένεται να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας και ο Βασίλης Σαραλιώτης, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Η δίκη σε δεύτερο βαθμό προσδιορίστηκε για τις 9 Απριλίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας

Οι ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν με πάνω από 100 εκατ. ευρώ (λίστα)

Ποιες μη κυβερνητικές οργανώσεις πήραν από τα κονδύλια του ΥΠΕΞ πάνω από 100 εκατ. ευρώ


Πλήθος μη κυβερνητικών οργανώσεων εμφανίζονται να έχουν λάβει πολύ μεγάλες χρηματοδοτήσεις από τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με τον έλεγχο που είχαν κάνει ορκωτοί λογιστές την περίοδο 2000 - 2010 ειχαν δοθεί πάνω από 100 εκατ. ευρώ απ' τα κονδύλια του υπουργείου. 

Συνελήφθη για λαθρεμπόριο καυσίμων, ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, που κατηγορείται για λαθρεμπόριο πετρελαίου.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση σύλληψης ατόμων που σχετίζονται με το λαθρεμπόριο πετρελαίου, μεταξύ των οποίων είναι και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Λ. Ρακιντζής: Οι περισσότερες ΜΚΟ δεν απέδιδαν παραστατικά


Για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις μίλησε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στον RealFm.



«Βρήκαν ευκαιρία επιτήδειοι και δημιούργησαν ΜΚΟ, όμως από το 2006 έχουμε αρχίσει να τις ψάχνουμε. Οι ΜΚΟ ενώ έπρεπε να αποδίδουν λογοδοσία τι έκαναν τα χρήματα, σχεδόν όλες, δεν έδωσαν παραστατικά, στο τι έκαναν τα λεφτά», σχολίασε αρχικά ο κ. Ρακιντζής και συνέχισε:

Δέσμευση 2,5 εκατ. ευρώ από λογαριασμούς του Ευσταθίου

Ποσό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ αλίευσαν και δέσμευσαν οι ανακριτές της διαφθοράς σε τραπεζικό λογαριασμό του 82χρονου μιζαδόρου Παναγιώτη Ευσταθίου, εκπροσώπου γερμανικής εταιρίας ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η βίλα των 800.000 ευρώ του Τζεβελέκου στη Ρόδο -Πώς ο ίδιος κατέληξε στους πάγκους της λαϊκής [βίντεο] |

Ο Κώστας Τζεβελέκος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της ΜΚΟ, καθώς έλαβε τις «χρυσές» επιχορηγήσεις των 9 εκατομμυρίων ευρώ, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία 9 χρόνια και διέθετε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.


Η βίλα του, στην Ιαλυσό Ρόδου, όπως αποκαλύπτει rodiaki.gr, διέθετε πανάκριβα συστήματα φύλαξης, κάμερες και ειδικά ραντάρ εντοπισμού επισκεπτών στην αυλή και ένα ειδικό κουβούκλιο με αλεξίσφαιρα τζάμια για την φρουρά, που κάποτε, μπορούσε να πληρώνει για να το φυλάει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...