Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ που αρθρογραφεί στον.. Ριζοσπάστη(!) στους συλληφθέντες

Πρόκειται για τον Μανόλη Χατζόπουλο που δούλευσε σε διεύθυνση-κλειδί στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ που το «γύρισε» σε αντιμνημονιακός είναι ο Μανόλης Χατζόπουλος, εις εκ των συλληφθέντων για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.

Ο Χατζόπουλος ήταν συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Περιβάλλοντος όπου εργαζόταν ως τμηματάρχης στη διεύθυνση Εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών, υπό την οποία βρίσκεται και η διεύθυνση Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων. Ο ρόλος του ήταν κομβικός καθώς ήταν ο άνθρωπος που γνώριζε πότε έβγαιναν τα αρμόδια κλιμάκια για έλεγχο. Ετσι φρόντιζε να ενημερώνει τα πρατήρια και οι επιτήδειοι λάμβαναν τις προφυλάξεις τους για να μην πέσουν στα χέρια των ελεγκτών.

Τα τελευταία τρία χρόνια, όπως αναφέρει η εφημερίδα Εθνος, ο Χατζόπουλος διαφοροποιήθηκε από την ΠΑΣΚΕ και δήλωνε αντιμνημονιακός. Ενδεικτική της αλλαγής στάσης του ήταν η επιστολή που είχε στείλει στις βουλευτικές εκλογές του 2012 στην εφημερίδα Ριζοσπάστης όπου συντασσόμενος με το ΚΚΕ έγραφε: «Νιώθω αηδιασμένος, απογοητευμένος και προδομένος από αυτά που έζησα και τη [...] ζοφερή πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι μνημονιακές – καπιταλιστικές – νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...