Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Προφυλακιστέος ο Σπανός για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Προφυλακιστέος κρίθηκε αργά το Σάββατο το βράδυ ο ιδιοκτήτης της ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, που απολογήθηκε στον έβδομο ανακριτή Πειραιά  για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.


Αρνήθηκε τις κατηγορίες


Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ, ο οποίος ολοκλήρωσε μετά από τρεις ώρες την κατάθεσή του στον 7ο ανακριτή Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η απολογία των υπολοίπων 5 συλληφθέντων, από τους 15 συνολικά.

Αφού ολοκληρωθούν οι απολογίες τους στον ανακριτή θα παρουσιαστούν και στον εισαγγελέα. Στη συνεχεία αναμένεται να συνεδριάσουν ανακριτής και εισαγγελέας, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα έξι άτομα από τους 15 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ, ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ο υπάλληλος του Α’ Τελωνείου Πειραιά καθώς και τρία ακόμα άτομα.

Έξω από τα δικαστήρια παραμένουν για συμπαράσταση συγγενείς των συλληφθέντων, εργαζόμενοι της ΕΤΕΚΑ και οπαδοί του Ατρομήτου.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες, που κρατούνται στη ΓΑΔΑ, θα απολογηθούν αύριο και τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...