Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μεσσηνία: Συγκλονίζει το στυγερό έγκλημα του αρχιμανδρίτη - Γνώριζε τον δράστη το θύμα;


Βρέθηκε γυμνός και με ένα πουκάμισο τυλιγμένο στο λαιμό του μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του - Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο θύμα και θύτης να είχαν προσωπικές διαφορές

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η στυγερή δολοφονία του 54χρονου αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία. 


Ο άτυχος ιερωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας. Γυμνός και με ένα πουκάμισο τυλιγμένο στο λαιμό του ο 52χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στην κουζίνα του σπιτιού του, ενώ τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι του από βαρύ ή αιχμηρό αντικείμενο καταδεικνύουν πρωτοφανή βιαιότητα.

Αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα ήρθε ο νεωκόρος αφού ανησύχησε επειδή ο ιερέας δεν εμφανίστηκε στην κυριακάτικη λειτουργία. Έτσι, πήγε στο σπίτι του αρχιμανδρίτη όπου και τον αντίκρισε νεκρό μέσα στα αίματα.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα λειτούργησε σε εκκλησία της περιοχής σε γιορτινή ατμόσφαιρα και τον είδαν για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου όταν επέστρεψε στην οικία του. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τα κίνητρα του δράστη, καθώς το σπίτι ήταν άνω - κάτω, ωστόσο δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης. Το γεγονός αυτό κάνει την αστυνομία να ερευνά το ενδεχόμενο το θύμα να γνώριζε τον δολοφόνο και να του άνοιξε την πόρτα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso», τα χτυπήματα που είχε ο ιερέας (έφερε τραύμα στο μέτωπο και άλλο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο πίσω από το αυτί) αν και σοβαρά δε θα μπορούσαν να επιφέρουν θάνατο, οπότε η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του θύματος προήλθε από πνιγμό, από το πουκάμισο που ο δράστης είχε μετατρέψει σε θηλιά γύρω από το λαιμό του άτυχου ιερωμένου.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων θύμα και θύτης να είχαν προσωπικές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...