Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Σκάνδαλο με «μαϊμού» ασφαλιστήρια αυτοκινήτων – Χιλιάδες ιδιοκτήτες στα δίκτυα απατεώνων

Μία αποκάλυψη σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τις ασφαλιστικές εταιρίες που δρουν στην Ελλάδα. Η οικονομική κρίση ένα από τα πρώτα – αν όχι απαραίτητα – σίγουρα υποχρεωτικά αγαθά που σε χιλιάδες νοικοκυριά έβαλε στοπ ήταν τα ασφαλιστήρια των αυτοκινήτων. Όσο περνούσε ο χρόνος, όλο και μεγάλωνε ο αριθμός των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν χωρίς τον πολυπόθητο και ακριβό χαρτάκι, ενώ πλέον το πρόβλημα γίνεται και εντονότερο.

Νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Στην Αττική, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, ενώ το πρωί η ορατότητα πιθανόν να είναι τοπικά περιορισμένη


Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αναμένονται την Κυριακή, ενώ θα σημειωθεί παγετός το πρωί και τη νύχτα στα βόρεια.

Δουλειά με 925 ευρώ το μήνα για 75.000 νέους έως 29 ετών μέσω ΟΑΕΔ!

Η πρώτη ευκαιρία που δίνει ο ΟΑΕΔ σε νέους ηλικίας ως 29 ετών επεκτείνεται από το νέο χρόνο και αναμένεται να ωφελήσει περίπου 75.000 άτομα. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και να απασχοληθούν σε εταιρίες για την απόκτηση εμπειρίας για τέσσερις μήνες με συνολικές αποδοχές 3.700 ευρώ.


Οι νέοι ως 29 ετών που για πρώτη φορά αναζητούν δουλειά μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα voucher.gov.gr και να δουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται αλλά και τα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης που “τρέχουν” το πρόγραμμα.

Εφορία: Προληπτικές κατασχέσεις ακόμη και για μη ληξιπρόθεσμα χρέη

Εκτός από τραπεζικούς λογαριασμούς θα ανοίγουν και θυρίδες- Και «έφοδοι» στα σπίτια επαγγελματιών!- Οι «κρυφές» διατάξεις του φορολογικού πολυνομοσχεδίου -Σειρά σκληρών μέτρων με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και την αύξηση των εσόδων


Περισσότερους φόρους και μεγαλύτερο φοροκυνηγητό για όλους από τη μια, αλλά και διατάξεις για συμψηφισμούς στην εφορία και «εισφορά αλληλεγγύης» 300 εκατ. ευρώ στους εφοπλιστές από την άλλη, κρύβει -μεταξύ άλλων- το φορολογικό πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Ανιψιός φέρεται να έστησε καρτέρι θανάτου στη θεία του!

​Έναν άνδρα από το συγγενικό περιβάλλον φαίνεται πως αναζητά η Αστυνομία για τον θάνατο – σοκ μιας 80χρονης στα Πατήσια, έξω από την πόρτα του σπιτιού της!


Tο έγκλημα έγινε λίγο πριν τις 21:00 της Παρασκευής, στην οδό Αγίου Λουκά 57.

Ο δράστης επιτέθηκε στην 80χρονη την ώρα που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και την χτύπησε. Στη συνέχεια, ο άγνωστος έσπρωξε την άτυχη γυναίκα, η οποία έχασε την ισορροπία της και από την πτώση χτύπησε και σκοτώθηκε επί τόπου. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι δεν εντόπισαν σημάδια διάρρηξης, αποκλείοντας, έτσι, το ενδεχόμενο της ληστείας. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτος στη λίστα των υπόπτων είναι ένας ανιψιός της ηλικιωμένης. 

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

84 προσαγωγές μετά την επίθεση στο Α.Τ Εξαρχείων

Σε προσαγωγές 84 ατόμων προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια, όπου νωρίτερα δέχθηκε επίθεση με μολότοφ το αστυνομικό τμήμα της περιοχής από περίπου 30 άτομα.


Οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στο κτίριο της αστυνομίας, ενώ οι φρουροί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

Πατήσια: Δολοφονική επίθεση - Νεκρή 80χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε δολοφονική επίθεση από άγνωστο την ώρα που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας της


Δολοφονική επίθεση από άγνωστο δέχτηκε μια 80χρονη γυναίκα την ώρα που έμπαινε στην είσοδο τoυ διαμερίσματός της, στα Πατήσια. 

Τσουχτερό κρύο προβλέπει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο

Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία – Υποχωρούν τα έντονα φαινόμενα σε όλη τη χώρα


Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός από το Σαββατοκύριακο, με τις χιονοπτώσεις να υποχωρούν και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει. Ωστόσο από Δευτέρα οι άνεμοι θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο τμήμα Εξαρχείων -Πέταξαν βόμβες μολότοφ

Kαταδρομική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων πραγματοποίησε γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής ομάδα 30 κουκουλοφόρων, περίπου. 

«Δίνει» και τους ιεράρχες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή ο Μιχαλολιάκος – Μητροπολίτης πλήρωνε τα γραφεία τους [βίντεο]

Βίντεο με αξιολογήσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου για τους ιεράρχες, που στηρίζουν, ακόμη και υλικά, τη Χρυσή Αυγή, περιλαμβάνεται στο υλικό, που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες της υπόθεσης.

Ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος, που ακούγεται να δηλώνει ότι δεν πιστεύει σε εκλογές, «μην παριστάνω και τον δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι», εμφανίζεται σε βίντεο να ενημερώνει για το ποιοι μητροπολίτες «αξίζουν» και στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή.

Προσλήψεις: 1.200 άτομα στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Το «πράσινο φως» άναψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρόσληψη 800 έως 1.000 ατόμων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μέσα στο 2014, ενώ επίσης ανακοίνωσε ότι έχει ήδη υπογράψει την πρόσληψη 200 διοικητικών υπάλληλων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 2009 στο συγκεκριμένο υπουργείο.

Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Σήμερα αναμένεται να την επισκεφθεί ο Γ. Παπανδρέου


Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο Μαργαρίτα Παπανδρέου.


 Η κ. Παπανδρέου εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από ισχυρούς πόνους που αισθάνθηκε στην κοιλιακή χώρα. Σήμερα αναμένεται να την επισκεφθεί ο Γ. Παπανδρέου.


Πώς η Google κατέστρεψε τη ζωή Αμερικανού πολίτη μετατρέποντάς τον σε... «τρομοκράτη»

Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε να ψάχνει για τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι και η μηχανή αναζήτησης τον έστειλε να ψάξει για... βόμβες


Η Google μπορεί να έχει δώσει τα φώτα της πολλές φορές και να έχει λύσει αμέτρητες απορίες, αλλά υπάρχει και κάποιος που μπορεί να ισχυριστεί ότι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του κατέστρεψε τη ζωή. Κυριολεκτικά.

«Φως στο Τούνελ»: Άρπαξαν την περιουσία της και τη δολοφόνησαν..;

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας γυναίκας και ενός κοριτσιού.


Μία εύπορη και μοναχική Αθηναία χάνεται μυστηριωδώς… 

Η έρευνα ξεκινάει με μόνο στοιχείο μια παλιά φωτογραφία της.

Με μεθοδικότητα και επιμονή το «Φως στο Τούνελ» ανακάλυψε ντοκουμέντα για τους ευυπόληπτους φίλους της, που σοκάρουν.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

23.000 αιτήσεις για τις 500 θέσεις εργασίας που προκήρυξε ο ΟΤΕ!

Στην Ελλάδα, των 1,4 εκατομμυρίων ανέργων η είδηση δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Μέχρι και σήμερα λοιπόν το μεσημέρι, 23.000 συμπολίτες μας είχαν στείλει βιογραφικά για τις 500 θέσεις που προκήρυξε ο ΟΤΕ


 Ανάλογα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και σε άλλες εταιρείες, που προχωρούν σε προσλήψεις προσωπικού. 

Πως στήθηκε η κινηματογραφική απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Ανδρέα-Ιωάννη Μαρτίνου

Γόνος μιας εκ των μεγαλύτερων εφοπλιστικών οικογενείων της Ελλάδος- Σύζυγος της Μαρίνας Λιβανού- Οι ένοπλοι άνδρες επιχείρησαν να τον κλείσουν με δύο αυτοκίνητα, ενώ επέστρεφε σπίτι του - Κατάφερε να τα διεμβολίσει και να ξεφύγει - Διέφυγαν οι δράστες, βάζοντας φωτιά στα δύο κλεμμένα οχήματα


Χάρη στην ψυχραιμία του σώθηκε από την ενέδρα που του είχαν στήσει οι οργανωμένοι επίδοξοι απαγωγείς του ο Ανδρέας-Ιωάννης «Κίκος» Μαρτίνος, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και ξάδερφος της βουλευτού της ΝΔ, Γεωργίας Μαρτίνου.

Έπεσε με το αυτοκίνητό του στη τζαμαρία παραρτήματος του υπ. Πολιτισμού


Σε τζαμαρία κτιρίου όπου στεγάζεται παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού, επί της οδού Τζιραίων 8-10, έπεσε με το αυτοκίνητό του ένας άνδρας 52 ετών.

Ηλιούπολη: Ένας τραυματίας σε καταδίωξη διαρρηκτών από αστυνομικούς

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν σε ένα σπίτι στο οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε γίνει διάρρηξη

Ένας πολίτης τραυματίστηκε πριν από λίγο κατά την καταδίωξη μιας ομάδας διαρρηκτών από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ηλιούπολη.

Ξημερώματα Σαββάτου η τελευταία «βροχή» αστεριών του 2013

Οι Διδυμίδες έκαναν αραιά την εμφάνισή τους ήδη από τις 7 Δεκεμβρίου και θα είναι ορατοί έως τις 19 του μήνα, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στις ρομαντικές ψυχές

Μια νέα «βροχή» διαττόντων αστέρων, των Διδυμίδων, που θα είναι η τελευταία του έτους, θα είναι ορατή από τις περισσότερες περιοχές του πλανήτη μας, μεταξύ αυτών και από την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη νύχτα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου προς το ξημέρωμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου.

Μηνύουν την Ελλάδα γονείς Αμερικανού πεζοναύτη που αυτοκτόνησε στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Ενάμιση χρόνο μετά την αυτοκτονία του αμερικανού πεζοναύτη στην Αθήνα, έρχονται και οι μηνύσεις κατά των Ελληνικών Αρχών από τους γονείς του αυτόχειρα.

Βρέχει μετεωρίτες! Έπεσαν δύο στην Αττική και τη Ζάκυνθο

Τουλάχιστον δύο μετεωρίτες έπεσαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. Τη νύχτα πολίτες είδαν μετεωρίτη στην περιοχή της Αττικής, ενώ ένας ακόμη εντοπίστηκε στο Ιόνιο, πιθανότατα κοντά στην περιοχή που είχε πέσει και ο προηγούμενος

Πλαστή ταυτότητα αστυνομικού είχε ο στρατιωτικός, αδελφός του Κασιδιάρη


Δεν έχουν τέλος τα λαβράκια από την έρευνα στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη: Οπως αποκαλύπτει σήμερα η Καθημερινή, ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη Αλέξανδρος απεικονίζεται στην μπροστινή όψη της ταυτότητας που βρέθηκε στα ψηφιακά αρχεία του βουλευτή. Αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας αναφέρουν πως το αρχείο αυτό μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλαστών εγγράφων.

Ψάχνουν από παντού τον Κασιδιάρη: Τώρα τον δείχνουν να σνιφάρει κάτι από το στιλό του


Καταιγίδα αποκαλύψεων πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη Χρυσή Αυγή και ειδικά τον Ηλία Κασιδιάρη. Εικόνες που κάνουν σήμερα τον γύρο σε επώνυμα σάιτς δείχνουν τον βουλευτή να σνιφάρει κάτι από τον στυλό του.

H Τρόικα μπλοκάρει 40.000 πρόωρες συντάξεις- Ποιοι ασφαλισμένοι κινδυνεύουν


Τέλος στην πρόωρη συνταξιοδότηση επιχειρεί να βάλει η Τρόικα, η οποία πιέζει να σταματήσουν να ισχύουν αρκετές ευνοϊκές ρυθμίσεις, με πρώτους στο στόχαστρο να είναι οι ασφαλισμένοι οι οποίοι αξιοποιώντας νομοθετικές διατάξεις αποχωρούν πριν τα; 67 με πλήρη ή στα 62 με μειωμένη σύνταξη.

Ομολογία - σοκ: Εκτέλεσα τον πατέρα μου γιατί θα έδινε χρήματα στην αδερφή μου!

Ασύλληπτο οικογενειακό δράμα στον Τύρναβο - 43χρονος έγινε πατροκτόνος λόγω... οικονομικών διαφορών - Ο 77χρονος που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το στήθος

Ένα χρηματικό ποσό που ο ίδιος είχε ανάγκη αλλά θα κατέληγε στην αδελφή του, όπλισε το χέρι του 43χρονου που σκότωσε τον πατέρα του στον Τύρναβο! Ο πατροκτόνος ομολόγησε αργά χθες ότι αυτός εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 77χρονο που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή των παλαιών Σφαγείων της πόλης, με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το στήθος.

Σκηνές από ταινία τρόμου σε τροχαίο- 37χρονος διαμελίστηκε από διερχόμενα ΙΧ

Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος αλλοδαπός, μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων στο ρεύμα εξόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Μουδανιών, στο ύψος του Ρυσίου. 

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Κακοκαιρίας συνέχεια και την Πέμπτη -Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει και πού θα βρέξει

Συνεχίζεται και την Πέμπτη η κακοκαιρία με βροχές και χιονόνερο στα ανατολικά και στα νότια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Την ίδα ώρα άνεμοι εντάσεως μέχρι οκτώ μποφόρ αναμένεται να σαρώσουν τη χώρα ενώ παγετός αναμένεται να πέσει τη νύχτα.


Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Πέμπτη έχει ως εξής:

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην μείνετε άφραγκοι Χριστουγεννιάτικά

Κατασχέσεις καταθέσεων με το πάτημα .... μερικών πλήκτρων στον υπολογιστή του Taxis ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών.  Στο στόχαστρο μπαίνουν όσοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο άνω των 300 ευρώ και δεν προχωρούν σε ρύθμιση. Μόνο τον Οκτώβριο άλλοι 100.000 φορολογούμενοι άφησαν απλήρωτη την εφορία !!

ΕΔΕ για τον αδελφό του Κασιδιάρη

Εντολή για διενέργεια ΕΔΕ σε βάρος του αδελφού του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι ανθυπολοχαγός των ειδικών δυνάμεων έδωσε ο αρχηγός του Στρατού, σύμφωνα με το STAR.

Στη φυλακή ο Πάλλης

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης. Παρότι πριν από λίγο ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το οπλοστάσιο που είχε βρεθεί στο μουσείο του στην Παλλήνη, ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στη φυλακή αφού χθες το βράδυ είχε κριθεί προφυλακιστέος για τα επισφαλή δάνεια της FB Bank συμφερόντων του Β. Ρέστη. 

«Πάμε πακέτο»: Μια εξέλιξη που θα ξαφνιάσει… Η αποκάλυψη μιας τραγωδίας...

Η Λώρα και η Βάσω

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ξεκλειδώσει μαζί μας δύο πακέτα, που θα αναβιώσουν ιστορίες ζωής και δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.


Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ο Φίλιππος, θεωρεί επιτακτική την αποστολή αυτού του πακέτου. Αν και μόλις 21 ετών, κουβαλάει στην ψυχή του πολλά άσχημα βιώματα, που για αρκετά χρόνια τον κράτησαν στο περιθώριο. Αιτία; Η παχυσαρκία.

Φρικιαστικός θάνατος σε ασανσέρ εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας

Το θύμα εγκλωβίστηκε την ώρα που μετέφερε από τα εμπορεύματα με τα οποία μπήκε στο ασανσέρ 


Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία εταιρείας στην οδό Μάρνη 34.

Η πυροσβεστική ειδοποίηθηκε από εργαζόμενους στην εταιρεία ότι ένας συνάδελφός τους έχει εγκλωβιστεί στο ασανσέρ μαζί με εμπορεύματα.

Σοκ: Ανήλικο αγόρι χαιρετάει ναζιστικά

Η φωτογραφία περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής - Ποια είναι η ομάδα «Κένταυρος» που στρατολογούσε μαθητές από σχολεία της Αττικής  


Σοκ εξακολουθούν να προκαλούν οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, που βρίσκεται προφυλακισμένος, όπως επίσης και του προφυλακισμένου γραμματέα του ναζιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σε πλειστηριασμό 15.000 σπίτια ιδιοκτητών που ενώ μπορούν δεν πληρώνουν

Ανοίγει ο δρόμος για να βγουν στο σφυρί ακίνητα 15.000 δανειοληπτών, οι οποίοι αν κι έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν οικονομικά στις δανειακές τους υποχρεώσεις, αλλά δεν το πράττουν λόγω των προστατευτικών διατάξεων.

Απόλυτα εξασφαλισμένες οι καταθέσεις έως 100.000 ευρώ. Αμ δε!

«Παράθυρο» με το οποίο αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο κουρέματος ακόμη και σε καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ άφησε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Χοακίν Αλμούνια.


Η τοποθέτηση του Αλμούνια ήρθε μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στο κατά πόσο ένα κράτος μέλος έχει τη δυνατότητα να προβεί σε κούρεμα ακόμη και των εξασφαλισμένων καταθέσεων σε περιπτώσεις εξυγίανσης ή εκκαθάρισης τραπεζών.

Ποιος είναι ο Τούρκος μεγιστάνας Φερίτ Σαχένκ που αγόρασε τμήμα του Αστέρα Βουλιαγμένης

Στους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Τουρκίας συγκαταλέγεται ο Φερίτ Σαχένκ (Ferit Şahenk), ο όμιλος του οποίου εξαγόρασε τμήμα του μετοχικού κεφαλαίου του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: «Πανικός» στο Facebook από νέο ιό σε μορφή «.zip»

Ο ένας μετά τον άλλο, τα θύματα της υπόθεσης αναρτούν στον «τοίχο» τους μηνύματα, με τα οποία ειδοποιούν τους φίλους τους να μην ανοίξουν τα τυχόν «pm» που θα τους έρθουν


«Σύρμα» έχει πέσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ φίλων στο Facebook, καθώς εμφανίζονται να στέλνουν ο ένας στον άλλο μηνύματα με «ζιπαρισμένα» αρχεία.

Φωτογραφίες του Πατέλη στον υπολογιστή του Μιχαλολιάκου

Συνεχίζεται η αξιολόγηση των στοιχείων


Αποθηκευμένες φωτογραφίες του προφυλακισμένου για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Πατέλη, αποκαλούμενου και πυρηνάρχη της Νίκαιας, βρήκε η αντιτρομοκρατική στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ν. Μιχαλολιάκου.


Σύμφωνα με τις αρχές, ο Πατέλης θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας του 34ρονου μουσικού από τον Γιώργο Ρουπακιά, ενώ ο Ν. Μιχαλολιάκος φέρεται να είχε αρνηθεί ότι είχε σχέσεις με τον Πατέλη. Υπήρξαν μάλιστα καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον κ. Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Πατέλη.

Επίθεση Χρυσαυγιτών σε συνεργείο του STAR -Προκλητική απάντηση Παναγιώταρου [βίντεο]

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν ο δημοσιογράφος του STAR, Παναγιώτης Μπούσιος και ο εικονολήπτης του καναλιού, σε πορεία Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. Με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα, τα μέλη της οργάνωσης προσπάθησαν να εμποδίσουν τον ρεπόρτερ να κάνει τη δουλειά του.


Η πορεία έγινε στη μνήμη των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν στο Νέο Ηράκλειο πριν από ένα μήνα. Ολα ξεκίνησαν όταν το συνεργείο προσπάθησε να καταγράψει μία λογομαχία μελών της Χρυσής Αυγής με κάτοικο της περιοχής, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση.

Νέα καταδίκη για την Αρετή Τσοχατζοπούλου -Φυλάκιση 8 μηνών γιατί δεν υπέβαλε δήλωση πόθεν έσχες

Αμετάβλητη παρέμεινε η ποινή των οκτώ μηνών φυλάκισης, που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στην Αρετή Τσοχατζοπούλου, σύμφωνα με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου, που την καταδίκασε για μη υποβολή δήλωσης «πόθεν έσχες» ετών 2008 και 2009.

Καταδρομική επίθεση σε εισπρακτική εταιρεία ιδιοκτησίας των υιών του Δημήτρη Σιούφα

Φθορές στα γραφεία εισπρακτικής εταιρείας ιδιοκτησίας των υιών του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα στον Ταύρο προκάλεσε ομάδα αγνώστων.

Έρχονται χιόνια, δριμύ ψύχος και άνεμοι μέχρι 10 μποφόρ!

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Στην «κατάψυξη» η χώρα μέχρι την Παρασκευή - Πτώση της θερμοκρασίας από 6 έως 8 βαθμούς την Τετάρτη


Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή γύρω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας που πέταξαν χειροβομβίδα

Απασφαλισμένη χειροβομβίδα πέταξε άγνωστος στις 13:05 το μεσημέρι στη ΔΟΥ Γλυφάδας. 

Όπως αναφέρουν ειδικοί που έσπευσαν στην περιοχή «από θαύμα δεν έσκασε». 


Αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν

Η Χρυσή Αυγή φακέλωνε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστούς δημοσιογράφους ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Κρυφό υλικό της Χρυσής Αυγής το οποίο αποκαλύπτει ότι είχαν «φακελωμένους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γνωστούς δημοσιογράφους είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο ενισχύει τις κατηγορίες για την εγκληματική δομή και δράση του ακροδεξιού μορφώματος.

Παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές ο φυγόδικος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης

Στις Αρχές παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο φυγόδικος εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για οπλοκατοχή.

Εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα στην Αθήνα

Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε διάφορα σημεία της Αθήνας.


Ειδικότερα στις 04.00 άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια στον εξωτερικό χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων της Skoda, στη λεωφόρο Συγγρού 169 στη Νέα Σμύρνη. Από την έκρηξη καταστράφηκαν τέσσερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που ήταν εκεί για πώληση.

Εκτροχιασμός τρένου στο Λιανοκλάδι - Μετέφερε 230 επιβάτες

Φωτό αρχείου
Εκτροχιάστηκε τρένο με 230 επιβάτες στην Τιθορέα – Έπεσε πάνω σε κοπάδι ζώων! 

Συμμορία Ρομά πυροβόλησε κατά των αστυνομικών στο Νέο Φάληρο

Σε σπείρα Ρομά πέφτουν οι υποψίες για την ομάδα που συμμετείχε στη συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί της Δευτέρας στο Νέο Φάληρο και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στον Κηφισό

Στις φλόγες παραδόθηκε στις 23.20 το βράδυ της Δευτέρας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ  που κινούνταν επί  της Λεωφόρου Κηφισού 70-74.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Βρέθηκε το Ι.Χ. των αγνώστων που άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Εντοπίστηκε το μεσημέρι από τις αστυνομικές αρχές το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άγνωστοι που άνοιξαν νωρίτερα σήμερα πυρ κατά αστυνομικών στην περιοχή του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα βρέθηκε πίσω από το Metropolitan, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών ότι ο ένας εκ των επιβαινόντων τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...