Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη δολοφονία της Φαίης - Mοντέλο εμπλέκεται στην υπόθεση;

Ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013. Η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Στεφανάκη, με τον οποίο διατηρεί σχέση 4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στη Νέα Μάκρη, λίγα μέτρα από το σπίτι της. Στη μέση του δρόμου διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 26χρονος την ξυλοκοπά με απίστευτη αγριότητα. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο αριστερό μάτι με επέκταση στο ζυγωματικό, εκδορές, κάκωση στο δεξί χέρι και μώλωπες-τραύματα σε όλο της το σώμα περιγράφει ο ιατροδικαστής.

Ο Στεφανάκης αργότερα θα ισχυριστεί ότι τη χτύπησε μόνο μια φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του. Με αυτό φαίνεται να τη μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού πρώτα έκανε μις στάση στο σπίτι φίλου του για να ζητήσει τη βοήθεια του. Λίγο αργότερα θα επικοινωνήσει και με την αδελφή της Φαίης Μαρία-Έλενα, με την οποία όπως παραδέχτηκε, διατηρούσε παράλληλη σχέση, για να σχεδιάσουν την κάλυψη του ξυλοδαρμού.

Εισιτήριο πέντε ευρώ για επίσκεψη στα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ

«Εισιτήριο πέντε ευρώ θα καταβάλλουν όλοι όσοι προσέρχονται για επίσκεψη στα πολυιατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) τα οποία αντικαθιστούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ»,ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας ‘Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA.

Δεν πρόλαβε να χαρεί το πρώτο του μισθό - Τον κατέσχεσε η Εφορία!

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να πιάσει στα χέρια του τα πρώτα του χρήματα έπειτα από τέσσερα χρόνια στην... ανεργία ο 52χρονος Σωτήρης Μακρής και βρέθηκε αντιμέτωπος με το πιο σκληρό πρόσωπο της πολιτείας. 

Αν και του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στην εργασία, μέσω των 5μηνων προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στο δήμο της Λάρισας, η τοπική ΔΟΥ κατέσχεσε τον πρώτο του μισθό για παλαιότερο ληξιπρόθεσμο χρέος 700 ευρώ!

Μπλέχτηκε ο χαρταετός σας σε σε ηλεκτροφόρα καλώδια; Μάθετε τι πρέπει να κάνετε

Το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα είναι ένα αγαπημένο έθιμο και ευχάριστο για τα παιδιά. Όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς ο χαρταετός αν μπλεχτεί σε καλώδια μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην ηλεκτροδότηση.

Ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) συμβουλεύει να μην πετάτε τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Κρατούμενος το έσκασε από το «Σωτηρία»

Από το παράθυρο τουαλέτας του νοσοκομείου «Σωτηρία» απέδρασε χθες στις 20.00 το βράδυ ένας 27χρονος κρατούμενος.

Ο νεαρός, που είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού το 2013, με τις κατηγορίες της

Αλλαγές στο νόμο Κατσέλη για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες

Ρετούς στο νόμο Κατσέλη ετοιμάζει η κυβέρνηση με στόχο την άμεση ανακούφιση των υπερχρεωμένων δανειοληπτών, οι υποθέσεις των οποίων έχουν «φρακάρει» στα ειρηνοδικεία.


Αιχμή των αλλαγών, η υποχρεωτική διαμεσολάβηση από ειδικό δικηγόρο, πριν πάρει τη δικαστική οδό. Με την έναρξη της παγώνουν όλα τα μέτρα σε βάρος του οφειλέτη και ολοκληρώνεται σε αυστηρή προθεσμία 3 μηνών. Εαν αποβαίνει άκαρπη σε 4 μήνες θα πρέπει να εκδικάζεται.

Σοκ στο Διδυμότειχο – Ηλικιωμένος σκότωσε την γυναίκα του με το μπαστούνι

Σοκ έχουν πάθει οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού κοντά στο Διδυμότειχο καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε με το μπαστούνι του την σύζυγο του.


Σύμφωνα με το protothema.gr, ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού πήγε να επισκεφθεί τους γονείς του στην μικρή κοινότητα Αβδέλλα του Διδυμότειχου. Αυτό που αντίκρισε τον σόκαρε καθώς βρήκε την 73χρονη μητέρα του νεκρή στην αυλή του σπιτιού και τον 79χρονο πατέρα ετοιμοθάνατο να βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατρός-υμνητής του Χίτλερ


Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 57χρονος γιατρός, ο οποίος είχε αναρτήσει στο ιατρείο του, επιγραφή με ρατσιστικό περιεχόμενο.


Ακολούθησε έρευνα στην οικία του γιατρού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Οι ΤΡΕΙΣ άνθρωποι που ήθελε να βοηθήσει ο Σάκης Μπουλάς

 
Μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στα 60, χτυπημένος από τον καρκίνο.
 
Ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης, λέγεται πως ήθελε να βοηθήσει ΤΡΙΑ πρόσωπα.

Οι άνθρωποι αυτοί, αναφέρονται στη διαθήκη του ηθοποιού, και αποτελούν τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Έρχεται ρύθμιση - ανάσα για τις επιχειρήσεις που αδυνατούν να καταβάλουν το ΦΠΑ

Ανάσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις που αδυνατούν να καταβάλουν στο Δημόσιο το ΦΠΑ που έχουν εισπράξει θα δώσει ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών.

Περίπου 830.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις δεν υπέβαλαν δηλώσεις ΦΠΑ μέχρι και το τέλος του περασμένου έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών στο διάστημα Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου έπρεπε να υποβληθούν συνολικά 3.850.018 δηλώσεις ΦΠΑ και υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα 3.018.332 δηλώσεις.

Πόσο θα μας στοιχίσει το φετινό τραπέζι της Σαρακοστής

Σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές των τροφίμων για το σαρακοστιανό τραπέζι διαπίστωσε το... Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), στη διάρκεια τιμοληψιών, σε διάφορα σημεία πώλησης στην αγορά.

Με βάση αυτή τη διαπίστωση, προτρέπει τους καταναλωτές αφενός να κάνουν προσεκτική έρευνα αγοράς και αφετέρου να μην αγοράσουν προϊόντα που φέτος παρουσίασαν μεγάλη αύξηση τιμών, παρά την οικονομική κρίση.

Παράλληλα, συνιστά να αποφεύγονται οι υπερβολές στις ποσότητες, αλλά και οι πλανόδιοι πωλητές, και να επιλέγονται καταστήματα «της εμπιστοσύνης μας».

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ από 0,5% έως και 1,2% - «Φαβορί» ο Καμίνης για την Αθήνα

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και βουλευτικές 

 
Εξαιρετικά ρευστό παραμένει το πολιτικό σκηνικό ενόψει των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών.


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Έθνος της Κυριακής», ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί οριακό προβάδισμα της τάξης του 0,5%.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει το 19,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ το 20,3%.

Ζουγανέλης έξαλλος: Τώρα που πέθανε ο Μπουλάς του κάνουν αφιερώματα

Απίστευτα θυμωμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης, με όσα γίνονται μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά και τα αφιερώματα στην μνήμη του, ενώ ξεσπά για άλλη μια φορά εναντίον αυτών που τον πέθαναν, όσο ζούσε.


«Σε καμία περίπτωση δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Μπουλάς αν τα έβλεπε όλα αυτά, ξέρω όμως πως όσο ζούσε το μόνο που τον έκανε να χάσει την αξιοπρέπειά του ήταν όταν τον πέθαναν αρχικά οι δημοσιογράφοι των sites, αλλά και στην αναπαραγωγή τους οι εφημερίδες, τρεις φορές και είχαν ορίσει και ημερομηνία θανάτου. Αυτό πουλάει και το πουλάνε τα καθάρματα της δημοσιογραφίας» είπε με αρκετό θυμό στο Secret και έσπευσε να βάλει στην θέση τους όσους γράφουν ότι ο Γιάννης Κούτρας, είναι ο καλλιτέχνης που βοήθησε οικονομικά ο Σάκης Μπουλάς.

Τι κρύβει το φονικό της Καρπάθου -Σκότωσε τον 30χρονο ΕΠΟΠ εραστή από πάθος

Η 31χρονη Ρηγοπούλα Γιαννικάκη, κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία του 30χρονου ΕΠΟΠ Αδάμ Βεσσάλα και συντρόφου της, στην Κάρπαθο, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου δεν κατάφερε να πείσει τις Αρχές και κρίθηκε προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


«Με τον Αδάμ είχαμε παθολογική αγάπη, η οποία είχε γίνει βασανιστική για εμένα και την οικογένειά μου. Οι σκηνές ζηλοτυπίας ήταν καθημερινές. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο, φοβόμουν ακόμη και για την ίδια μου τη ζωή. Εκείνο το βράδυ κινήθηκε με μανία εναντίον μου και έπεσε πάνω στο σπασμένο ποτήρι. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά σταμάτησε να κουνιέται κι έλεγε «πονάω, πονάω, υποφέρω». Ηταν οι λέξεις που στιγμάτισαν τη ζωή μου. Αρχισα να φωνάζω «Αδάμ, αγάπη μου, μίλα μου σε παρακαλώ».

Εξαγριωμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν τους Τροϊκανούς

 -Πέταξαν μπουκάλια στο αυτοκίνητο του Τόμσεν


Αστραπιαία αποχώρησαν από το ΥΠΟΙΚ, τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους Τροϊκανούς, μετά τη συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς εξαγριεμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν τα αμάξια και πέταξαν μπουκάλια προς αυτά. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ένα από τα μπουκάλια βρήκε τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τρόικα, Πολ Τόμσεν.

Στους 67 οι νεκροί από τον ιό της γρίπης

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται ακόμη η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα. Σήμερα στον κατάλογο των θυμάτων προστέθηκαν δύο ακόμη άτομα, ανεβάζοντας σε 67 τον αριθμό των θανάτων από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.


Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στην πλειοψηφία τους τα θύματα έπασχαν από υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί.

Δεκατέσσερις συλλήψεις για τη σπείρα μπράβων και «νονών» της νύχτας

Εγκληματική οργάνωση που πουλούσε προστασία σε καταστήματα και εκβίαζε τους ιδιοκτήτες τους εξάρθρωσε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας δεκατέσσερα άτομα. Ωστόσο, στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιλαμβάνονται επιπλέον είκοσι τέσσερα άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Αρχηγικά μέλη της οργάνωσης που δρούσε στην Αττική, την Εύβοια, την Κορινθία, την Ηλεία και την Πάτμο είναι ένας 44χρονος και ένας 54χρονος ημεδαπός.

Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί και διερευνηθεί είκοσι δύο (22) περιπτώσεις εκβίασης ιδιοκτητών καταστημάτων από τους οποίους εισέπρατταν μηνιαίως χρηματικά ποσά, που κυμαίνονταν από 200 έως 1.500 ευρώ το κατάστημα.

Για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα προφυλακίστηκε εκ νέου ο Γ. Πατέλης


Οι πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Πατέλη να αρνείται την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία 

Εξηγήσεις για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, κλήθηκε να δώσει από τις εφέτες ανακρίτριες ο ήδη κρατούμενος πυρηνάρχης της Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Πατέλης.

Ποια είναι η καλλονή Ελληνίδα της ΝASA που «φλερτάρει» ο Θεοδωράκης για την ηγετική ομάδα του κόμματός του

Πρόκειται για το 25χρονο κορίτσι που «φτιάχνει» ανθρώπινα όργανα από βιοϋλικά και βιοκύτταρα
Πρόταση στην πανέμορφη Ελληνίδα της NASA Eλένη Αντωνιάδου να μετέχει στην ηγετική ομάδα του κόμματός του έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να ταράξει τα πολιτικά…νερά. Επέλεξε λοιπόν μια «εξωγήινη» Ελληνίδα για να ταυτισθεί με το Ποτάμι.

Στους 12.799 οι δημόσιοι υπάλληλοι σε καθεστώς διαθεσιμότητας

Στους 12.799 ανέρχονται οι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη

Στους 12.799 ανέρχονται οι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από τις 23 Ιουλίου 2013, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν, δυνάμει της αναδιάρθρωσης του ΕΟΠΥΥ έχουν τεθεί σε καθεστώς κινητικότητας 7.581 υπάλληλοι του Οργανισμού, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα διεξαχθεί το πρόγραμμα Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας.

Ανησυχία για 5.000 Έλληνες μαθητές στην Ουκρανία

Πάνω από 5.000 μαθητές σε όλη την Ουκρανία διδάσκονται σε σχολεία την ελληνική γλώσσα.


Όπως εξηγεί η Έλενα Ντόμπρα στο Έθνος, υπεύθυνη του τμήματος εκπαίδευσης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας, στη χώρα λειτουργούν σήμερα 98 σχολεία, όπου διδάσκονται τα ελληνικά από 10 δασκάλους.

Επεισόδια στο Σύνταγμα έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Σύνταγμα έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου έφτασε η πορεία καθηγητών και σχολικών φυλάκων, η οποία είχε ξεκινήσει νωρίς το πρωί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Εξω από το υπουργείο Οικονομικών είχαν ήδη συγκεντρωθεί καθαρίστριες για να διαμαρτυρηθούν. 

Η Νικολούλη ρίχνει φως στο διπλό θρίλερ που συγκλονίζει τη Σαλαμίνα...

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 23:15, η Αγγελική Νικολούλη μας υπόσχεται ένα ακόμη συγκλονιστικό «Φως στο Τούνελ».


Η νεαρή γυναίκα βγήκε βιαστικά από το σπίτι της μετά το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα που δέχτηκε γύρω στα μεσάνυχτα… Από τότε κανείς δεν την ξαναείδε. Άνοιξε η γη και την κατάπιε…

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των... Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :

1. Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 16.00 έως 21.00 και το Σάββατο 01 Μαρτίου 2014 για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 08.00 έως 13.00 θα ισχύουν οι απαγορεύσεις :

Αυξάνονται οι επικουρικές λόγω… αδυναμίας υπολογισμού του φόρου!

«Χάος» επικρατεί στον τομέα των συντάξεων μετά την αδυναμία του υπουργείου Οικονομικών να αθροίσει την κύρια και την επικουρική σύνταξη προκειμένου να κάνει ενιαίο υπολογισμό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παραπάνω από 1 εκατομμύριο συνταξιούχοι που λαμβάνουν επικουρική σύνταξη να διαπιστώσουν μικρότερη παρακράτηση φόρου, δηλαδή αύξηση της σύνταξης.

Όμως, όταν λυθεί το πρόβλημα. σύμφωνα με το «Βήμα» και το σύστημα ΗΔΙΚΑ μπορέσει να αθροίσει τις δύο συντάξεις τότε ο παρακρατούμενος φόρος θα είναι αυξημένος και οι συνταξιούχοι θα δουν μείωση της σύνταξης.

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» πήρε από το κράτος 23 εκατ. ευρώ -Εκτέλεσε μόλις 10 προγράμματα από τα 32 που ανέλαβε

«Φτερα» έχουν κάνει εκατομμύρια ευρώ από τα ποσά της επιχορήγησης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» για προγράμματα του υπουργείου Εξωτερικών. 

Όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκου Τσούκαλη (φωτό), η ΜΚΟ της Εκκλησιας της Ελλάδος χρηματοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης και Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ με το ποσό των 23.126.000 ευρώ, αναλαμβάνοντας από το 2002 έως το 2006 την υλοποίηση 32 προγραμμάτων ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας. Εξ αυτών όμως, μόλις τα 10 έχουν ολοκληρωθεί.

Η Μαριέττα Γιαννάκου δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στη ΔΤ, γιατί δεν λειτουργούσε το ασανσέρ

Aφιλόξενο αποδεικνύεται το κτίριο της Δημόσιας Τηλεόρασης, για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Το γεγονός αυτό έρχεται στην επιφάνεια μετά τη δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε την Μαριέττα Γιαννάκου την περασμένη Κυριακή, της οποίας η εμφάνιση σε εκπομπή ακυρώθηκε, καθώς δεν λειτουργούσε το ασανσέρ και δεν υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός στη σκάλα.


Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η Espresso, η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, την περασμένη Κυριακή, είχε κληθεί να παραστεί και να σχολιάσει την επικαιρότητα στην ενημερωτική εκπομπή της ΔΤ «Πρωινή ενημέρωση». 

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Καλεσμένος, έξαλλος, ούρησε πάνω στην καρέκλα του παρουσιαστή

«Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους» φώναξε ο γνωστός στο διαδίκτυο Ponzi και το έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου ήταν καλεσμένος.


Προηγήθηκε λογομαχία του με τον δημοσιογράφο, σύμφωνα με το Enimerosi24. Ο Ponzi, κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης, έφυγε κακήν κακώς από το στούντιο και βέβαια η εκπομπή δεν προβλήθηκε.

Βασιλιάς της μίζας ο Κάντας: Ομολόγησε άλλες 250.000 ευρώ για εξοπλισμό αεροσκαφών

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον βίο και πολιτεία του Αντώνη Κάντα, ενός από τους βασικούς κατηγορούμενους για τις μίζες στα εξοπλιστικά, καθώς ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για νέα περίπτωση δωροδοκίας.


Ειδικότερα, ο επίκουρος εισαγγελέας διαφθοράς, Αντώνης Ελευθεριάνος, άσκησε δίωξη κατά του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για νέα δικογραφία από την οποία προκύπτει πως ο Αντώνης Κάντας πήρε μίζα 250.000 ευρώ για εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 400. εκατ. ευρώ.

Στους 65 οι νεκροί από την γρίπη στην Ελλάδα - Aκόμα 60 σε σοβαρή κατάσταση

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση 60 άτομα

 
Άλλος ένας πολίτης έχασε σήμερα τη ζωή του από τον ιό της γρίπης, ανεβάζοντας σε 65 τον αριθμό των θυμάτων.

Άρτα: Φυλάκιση με αναστολή στον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν οκτάχρονο!

Όλα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου - ... «και λίγες έφαγες», υποστηρίζει ότι είπε στο παιδί ο 50χρονος εκπαιδευτικός η μητέρα του

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, επέβαλε το Δικαστήριο της Άρτας στον δάσκαλο που είχε βάλει μαθητές να χαστουκίσουν έναν 8χρονο συμμαθητή τους. 

Αχαϊα: Σεξ εντός του σχολείου - Οι καθηγητές ''έπιασαν'' μαθήτριες Λυκείου επ' αυτοφώρω!

Οι αποκαλύψεις των καθηγητών συζητήθηκαν σε συνέλευση γονέων και κηδεμόνων - Σάλος από τις αποκαλύψεις για τις δύο μαθήτριες...


Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και στους γονείς για τις ερωτικές περιπτύξεις μαθητών εντός των σχολείων τους, οι οποίες τείνουν να λάβουν τη μορφή επιδημίας. Τα παιδιά που όπως λένε και οι εκπαιδευτικοί, στην ηλικία των 15 και 16 ετών δεν είναι πλέον παιδιά, αλλά έφηβοι που καλούνται να ωριμάσουν με αμφιβόλου «ποιότητας» πρότυπα και μεγαλώνουν εν μέσω της κρίσης των ανθρωπιστικών αξιών.

Εβαλαν... «διόδια» και στα υδροπλάνα

Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία καθορίζονται και ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες των τελών λειτουργίας υδατοδρομίων σε όλη την επικράτεια, υπεγράφη από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Πότε θα μεταβληθεί το ύψος των συντάξεων και γιατί

Τον Ιούλιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει για 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους ποιο θα είναι το καθαρό ύψος των αποδοχών τους ενώ η κατάσταση αναμένεται να εξομαλυνθεί πλήρως από την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, εκατοντάδες χιλιάδες θα είναι αυτοί που θα καταγράψουν μεταβολές στα ποσά που θα κατατίθενται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ματαιώσεις δρομολογίων την Παρασκευή

Ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων της ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για αύριο, Παρασκευή λόγω της 3ωρης στάσης εργασίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) από τις 12:00 έως 15:00. 


Αναλυτικά:

Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών που ματαιώνονται είναι τα εξής:

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Χρωστάς στην εφορία; Πρόσεχε τις καταθέσεις σου, έρχεται το ηλεκτρονικό «χέρι»

Οι περίοδοι πιλοτικής εφαρμογής, ολοκληρώθηκαν. Το προσωπικό εκπαιδεύτηκε, τα συστήματα εγκαταστάθηκαν και πλέον το σύστημα είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί σε πανελλαδικό επίπεδο. Αν χρωστάτε στην εφορία, να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε να σας λείπουν χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. 

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ που ακολουθεί, θα γνωρίζετε πλέον και τον λόγο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o Ευάγγελος Βεντούρης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε το απόγευμα ο 55χρονος εκπρόσωπος και διαχειριστής της εταιρείας «Παναγία οδηγήτρια- ναυτική εταιρεία» Ευάγγελος Βεντούρης, ο οποίος οδηγήθηκε στον πέμπτο ανακριτή Πειραιά, για οφειλές προς το Δημόσιο, που σύμφωνα με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανέρχονται σε 1.980.996,99 ευρώ.

Στους 64 οι νεκροί από τη γρίπη


Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από τον ιό της γρίπης. Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), 64 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 61 νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ουκρανία: Στο Άγιο Όρος ο Γιανούκοβιτς - Στα όπλα η Ρωσία

Στο Άγιο Όρος, στη Χαλκιδική, έχει βρει καταφύγιο ο καταζητούμενος έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς όπως μεταδίδουν σήμερα τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της Καθημερινής, h πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Γιανουκόβιτς, ο οποίος κατάφερε να εγκαταλείψει την χώρα και να κατέφυγετ στο Αγιον Ορος.

Αποχωρούν οι Ισραηλινοί από το διαγωνισμό για το Ελληνικό -Μόνος «μνηστήρας» η Lamda

Με έναν και μοναδικό υποψήφιο έχει κατά πάσα πιθανότητα μείνει ο διαγωνισμός που αφορά στη μεγαλύτερη αποκρατικοποίηση της χώρας, το Ελληνικό, καθώς η ισραηλινών συμφερόντων Elbit Cochin -ένας εκ των τριών ενδιαφερόμενων επενδυτών- εξέφρασε χθες την πρόθεση να μην προχωρήσει στη διεκδίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Καθημερινή».

Μειώθηκε στα 4 εκατ. ευρώ η εγγύηση του Κοντομηνά

Στα 4 εκατ. ευρώ μειώθηκε τελικά η εγγύηση που καλείται να καταβάλει ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μετά από σχετική απόφαση του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση επιχειρηματίας πρέπει να καταβάλει το ποσό της εγγύησης μέχρι τις 21 Μαρτίου, σε μετρητά με εγγυητική επιταγή Τραπέζης και μέρος του ποσού με εμπράγματες εγγυήσεις σε ακίνητα.

Νύχτα ξεκλείδωσαν τα συρτάρια του Τζεβελέκου στη Βουλή

Με παρέμβαση εισαγγελέα άνοιξαν τα συρτάρια που διατηρούσε ο εμπνευστής της «αμαρτωλής» ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Απονακροθέτησης» στο γραφείο των δημοσιογράφων στη Βουλή


Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να μην είχε πατήσει το πόδι του στη Βουλή, παρόλα αυτά ο Κώστας Τζεβελέκος διατηρούσε γραφείο εντός του Κοινοβουλίου και μάλιστα το είχε και κλειδωμένα, απαγορεύοντας στον οποιοδήποτε να το ανοίξει. 

Συνελήφθη ο ανιψιός του εφοπλιστή Βεντούρη για χρέη στο Δημόσιο

Χειροπέδες στον ανιψιό γνωστού εφοπλιστή έβαλε η Αστυνομία, λόγω χρεών προς το Δημόσιο. 


Πρόκειται για τον 55χρονο Ευάγγελο Βεντούρη, ο οποίος είναι ανιψιός του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη.

Πέθανε ο «επαναστάτης της κιθάρας» Πάκο ντε Λουτία

Ο ισπανός μετρ του φλαμένκο Πάκο ντε Λουτσία πέθανε στο Μεξικό σε ηλικία 66 ετών, ανακοίνωσε την Τετάρτη η δημοτική αρχή της γενέτειράς του, της πόλης Αλχεθίρας στη νότια Ισπανία.

Η μαζορέτα που ήθελε να γεμίσει την Αθήνα ναρκωτικά – Τρανταχτά ονόματα οι πελάτες

- Πρώην τσιρλίντερ κορυφαίας ομάδας μπάσκετ και άλλοι δυο στα χέρια της αστυνομίας
- Είχαν στην κατοχή τους 8.500 κιλά MDNA, ναρκωτικό πιο ισχυρό από την κοκαΐνη
- Βρέθηκαν στις ατζέντες τους τα τηλέφωνα γνωστών Αθηναίων
- 1.000.000 ευρώ η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν
- Πως λειτουργούσε το κύκλωμα, που και πως έκανε... business 


Αναταράξεις στην κοσμική Αθήνα είναι δυνατών να δημιουργήσει η εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κρυσταλλικής κοκαΐνης και «Έκσταση» τύπου MDMA, καθώς οι δυο από τους συλληφθέντες είχαν έντονη νυχτερινή ζωή και επαφές στα σαλόνια τις πρωτεύουσας.

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στα λιμάνια

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν εργαζόμενοι στα λιμάνια, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους με αφορμή την παρουσίαση από το ΤΑΙΠΕΔ στη Βουλή, της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΛΠ.


Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

«Ζητάμε από την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τη συγκεκριμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ξεπούλημα του ΟΛΠ», δήλωσε στο naftemporiki.gr ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) Απόστολος Ντάλας.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις στις τράπεζες για την προστασία της κύριας κατοικίας

Μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, οι τράπεζες θα παραλαμβάνουν τις υπεύθυνες δηλώσεις των οφειλετών για την προστασία της κύριας κατοικίας από  πλειστηριασμό, όπως επισημαίνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Η προθεσμία αυτή είχε τεθεί με δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόκειται ουσιαστικά για την εφαρμογή διάταξης του Ν. 4224/2013 (άρθρο 2, παρ. 2α) η οποία ορίζει ότι «κατά τη διάρκεια απαγόρευσης του πλειστηριασμού οι οφειλέτες έχουν υποχρέωση υποβολής στον δανειστή με κάθε πρόσφορο μέσο, υπεύθυνης δήλωσης του ν.

65 Προσαγωγές σε αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (24-2-2014) το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών. 


Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αθηνών, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό. 

«Δεν θα επιστραφούν τα χρήματα που χάθηκαν από τις ΜΚΟ»

Ελάχιστα από τα χρήματα που χάθηκαν από τις ΜΚΟ θα επιστραφούν εκτίμησε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, ενώ σημείωσε ότι το μόνο που  μπορεί να γίνει πια είναι ο καταλογισμός των ποινικών ευθυνών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Ρακιντζής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ελάχιστα χρήματα πρόκειται να επιστραφούν από την έρευνα που διεξάγεται για τη δράση και τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων έχει πια κατασπαταληθεί.

Απέδρασε κρατούμενος από την Ευελπίδων - Τον βρήκαν... με τις χειροπέδες

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία σήμερα το απόγευμα όταν απέδρασε ένας κρατούμενος από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων.


Πρόκειται για έναν τοξικομανή, ο οποίος είχε προσαχθεί στο πλαίσιο επειχείρησης "σκούπα", στο κέντρο της Αθήνας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...