Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η μαζορέτα που ήθελε να γεμίσει την Αθήνα ναρκωτικά – Τρανταχτά ονόματα οι πελάτες

- Πρώην τσιρλίντερ κορυφαίας ομάδας μπάσκετ και άλλοι δυο στα χέρια της αστυνομίας
- Είχαν στην κατοχή τους 8.500 κιλά MDNA, ναρκωτικό πιο ισχυρό από την κοκαΐνη
- Βρέθηκαν στις ατζέντες τους τα τηλέφωνα γνωστών Αθηναίων
- 1.000.000 ευρώ η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν
- Πως λειτουργούσε το κύκλωμα, που και πως έκανε... business 


Αναταράξεις στην κοσμική Αθήνα είναι δυνατών να δημιουργήσει η εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κρυσταλλικής κοκαΐνης και «Έκσταση» τύπου MDMA, καθώς οι δυο από τους συλληφθέντες είχαν έντονη νυχτερινή ζωή και επαφές στα σαλόνια τις πρωτεύουσας.


Σύμφωνα με την Δίωξη Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, στα χέρια του κυκλώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.500 κιλά MDMA, ένα καθαρά συνθετικό ναρκωτικό πιο ισχυρό από την κοκαΐνη και με επίδραση παρόμοια με αυτή του «Έκσταση», ενώ συνελήφθησαν ένας Ελληνικής καταγωγής 43χρονος Γερμανός υπήκοος οποίος διατηρεί αλυσίδες καταστημάτων σε μεγάλες πόλης τις Γερμανίας, μια 40χρονη καλλονή που έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα σε χρηματοκιβώτιο στο διαμέρισμα της στην Ν. Σμύρνη κι ένας 40χρονος παλιός γνώριμος των Αρχών οποίος το 2010 είχε συλληφθεί μαζί με διάσημο άνδρα μοντέλο οποίος εκείνη την εποχή μεσουρανούσε στης πασαρέλες τις Αθηναϊκής μόδας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τις Δίωξης τα ναρκωτικά εισήγαγε με άγνωστο τρόπο στην Ελληνική επικράτεια ο επιχειρηματίας από την Γερμανία, που φιλοξενούνταν στην πολυτελή του κατοικία του ο 40χρονου στο Κεφαλάρι, οποίος μάλιστα πλήρωνε ενοίκιο 1.600 Ευρώ το μήνα για να απολαμβάνει και την ιδιωτική πισίνα τις μονοκατοικίας.

Για την διακίνηση του ναρκωτικού στα κλαμπ που διασκεδάζει η νεολαία στο κέντρο τις Αθήνας και τις παραλιακής το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια» έναν Αλβανό υπήκοο κι έναν Έλληνα συνεργό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Newsit» η 40χρονη καλλονή πρώην «τσιρλίντερ» μεγάλης ομάδας μπάσκετ τις Αττικής, η όποια έκανε δημόσιες σχέσεις σε μεγάλα κλαμπ τις Αθήνας, συνεργάζονταν εδώ κι ένα χρόνο με των 40χρονο από το Κεφαλάρι, ανοίγοντας ουσιαστικά «πόρτες» για την σπείρα στα σαλόνια τις Αθήνας και τις ακριβές πιάτσες του Κολωνακίου.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στα κινητά τηλέφωνα των δυο συλληφθέντων του 40χρονου και τις φίλης του έχουν βρεθεί αριθμοί κινητών τηλεφώνων γνωστών Αθηναίων, ακόμα και μοντέλων και εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο να πρόκειται ουσιαστικά για το άτυπο πελατολόγιο του κυκλώματος.

Η διακίνηση του ναρκωτικού, το οποίο είναι δυο φορές πιο ακριβό από την κοκαΐνη, γίνονταν με πολυτελή αυτοκίνητα, προκειμένου τα «βαποράκια» τις σπείρας να μην κινούν τις υποψίες των Αρχών, ενώ πολλά ραντεβού για την προμήθεια δόσεων MDMA από τους χρήστες κλείνονταν ακόμα και μέσα σε γνωστά κλαμπ των Αθηνών.

Η συνολική αξία των ναρκωτικών που κατάσχεσε η Δίωξη ανέρχεται στο ποσό του 1.000.000 Ευρώ. Την Παρασκευή η συλληφθέντες θα οδηγηθούν στων Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...