Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Σοκ στο Διδυμότειχο – Ηλικιωμένος σκότωσε την γυναίκα του με το μπαστούνι

Σοκ έχουν πάθει οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού κοντά στο Διδυμότειχο καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε με το μπαστούνι του την σύζυγο του.


Σύμφωνα με το protothema.gr, ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού πήγε να επισκεφθεί τους γονείς του στην μικρή κοινότητα Αβδέλλα του Διδυμότειχου. Αυτό που αντίκρισε τον σόκαρε καθώς βρήκε την 73χρονη μητέρα του νεκρή στην αυλή του σπιτιού και τον 79χρονο πατέρα ετοιμοθάνατο να βρίσκεται ακριβώς δίπλα.


Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αυτοτραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και τους καρπούς αφού πρώτα είχε χτυπήσει μέχρι θανάτου την σύζυγο του. Ο 79χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι και τον αυχένα καθώς ο σύζυγος της την είχε χτυπήσει με την μαγκούρα του και ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Η οικογενειακή τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ στο χωριό και οι κάτοικοι κατέθεσαν στην ασφάλεια λέγοντας ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και τους τελευταίους μήνες διαπληκτιζόταν συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...