Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Στη φυλακή και ο συνδικαλιστής-τμηματάρχης του ΥΠΕΚΑ -Στον Κορυδαλλό τη Δευτέρα μαζί με τον Σπανό

Tην προφυλάκιση του συνδικαλιστή και τμηματάρχη της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ, o oποίος εμπλέκεται στην υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.


Ο τμηματάρχης του ΥΠΕΚΑ, μαζί με τον πρέδρο της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό και ακόμη τρεις συγκατηγορούμενούς τους (υπεύθυνο εγκαταστάσεων ΕΤΕΚΑ, τελωνειακό υπάλληλο και μηχανικό πλοίου, θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στις φυλακές Κορυδαλλού.


Εντωμεταξύ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν έξι ακόμη συλληφθέντες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόκειται για τέσσεριες οδηγούς φορτηγών, έναν εργάτη και έναν πρατηριούχο.  Σε όλους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση (από 3.000 έως 7.000 ευρώ), απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Παράλληλα, στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι που σύμφωνα με την αστυνομία αποτελούν την τρίτη ομάδα. Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 24 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 15.

Συνήγοροι Σπανού: Αδικη και αυστηρή η απόφαση για την προφυλάκισή του

Αδικη και αυστηρή, χαρακτήρισαν οι συνήγοροι του προέδρου της ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρομήτου Γ.Σπανού, τη χθεσινή απόφαση προφύλακισής του.

Ανέφεραν ότι στα χέρια τους δεν έχουν ακόμα την αιτιολογική έκθεση, αλλά εκτίμησαν ότι ο Γ.Σπανός κρατήθηκε ως ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων. Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ κρατείται στη ΓΑΔΑ και θα οδηγηθεί αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους άλλους τρεις συγκατηγορουμένους του.



Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...