Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μοντέλο αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την κριτική για την εμφάνισή της

Αν και οι συνθήκες θανάτου της 32χρονης Κλόντια Μπόερνερ παραμένουν αδιευκρίνιστες, η οικογένειά της αποδίδει το τραγικό γεγονός στα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για την εμφάνισή της σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής.

Το νεαρό μοντέλο αυτοκτόνησε λίγο μετά την εμφάνισή της στη γερμανική εκπομπή «German Come Dine», στην οποία ένας από τους πέντε συμμετέχοντες κάνει το τραπέζι στους υπόλοιπους στο σπίτι του και στο τέλος, με βάση τη βαθμολογία τους αναδεικνύεται ο νικητής.

Σύμφωνα με άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος, το νεαρό μοντέλο πιέστηκε υπερβολικά εξαιτίας πολλών σχολίων που δέχτηκε μέχρι και στο προσωπικό της email, για το ψεύτικο στήθος της και τη μανία της να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αφού δεν άφηνε κάμερα στην οποία να μην κοιτάξει και να μην μιλήσει.

Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου που φιλοξένησε την εκπομπή δήλωσε ότι «δεν ξέρουμε αν η διαδικτυακή κριτική έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περίπτωση αυτή. Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στους φίλους και την οικογένειά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...