Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Νταλάρας απέκτησε το πρώτο του εγγονάκι!

Ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγος του Άννα πήραν το πασχαλινό τους δώρο, το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας! Η κόρη τους Γεωργιάννα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,7 κιλών.

Ο τραγουδιστής έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενος, μιας και υπάρχει περίπτωση ο εγγονός να πάρει το όνομα του! Θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους συνεργάτες του εμφανίστηκε στο στούντιο ηχογράφησης, σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife, με ένα τεράστιο κουτί γλυκά.

 Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν φυσικά και η Γεωργιάννα με τον σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη! Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, όπως έκανε και με το γάμο του, τα καλοκαίρι του 2011 στην Αντίπαρο, ο οποίος έγινε πολύ σεμνά και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο η χαρά τους δεν κρύβεται!

 Από την πρώτη στιγμή, δίπλα στην κόρη της βρέθηκε και η Άννα Νταλάρα, παρόλο που η προεκλογική της εκστρατεία αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδης ρυθμούς. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που η Γεωργιάννα μετακόμισε από το Λονδίνο σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι, για να έχει τη βοήθεια της μητέρας της σε ότι χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...