Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη για λαθρεμπόριο καυσίμων, ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, που κατηγορείται για λαθρεμπόριο πετρελαίου.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση σύλληψης ατόμων που σχετίζονται με το λαθρεμπόριο πετρελαίου, μεταξύ των οποίων είναι και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kathimerini.gr ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Ο Πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών "ΕΤΕΚΑ" και Πρόεδρος της ομάδας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μεγάλης έρευνας που διενεργεί απο χθες η Ασφάλεια Αττικής, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος και υπάλληλοι της εταιρείας, όπως επίσης και δύο υπάλληλοι υπουργείων. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματική δραστηριότητα, ενεργητική και παθητική δωροδοκία και κατάχρηση εξουσίας.

Η ΕΤΕΚΑ ιδρύθηκε το 1983 και την ίδια χρονιά εξαγόρασε τις εγκαταστάσεις πετρέλαιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...