Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το διάσημο μοντέλο, η κοκαΐνη και η συμμορία με τις Πόρσε

Ένα διάσημο μοντέλο με πολύ μεγάλη καριέρα στις ελληνικές πασαρέλες θα παρουσιαστεί -εκτός απροοόπτου- σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου μαζί με την διαβόητη συμμορία με τις Πόρσε που διοχέτευε κοκαΐνη στη ελληνική σόουμπιζ.

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για γνωστή κυρία του ελληνικού μόντελινγκ που το όνομά της βρέθηκε πολύ ψηλά στην ατζέντα της συμμορίας με τις Πόρσε και την κοκαΐνη. Το μοντέλο έχει αρνηθεί μέχρι τώρα να εμφανιστεί στις Αρχές, ωστόσο έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη σημερινή δίκη του κυκλώματος. Αν δεν εμφανιστεί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Στη σημερινή δίκη του κυκλώματος με την κόκα, οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 20. Ο εγκέφαλός τους είναι ένας 36χρονος, γνωστός ως Αλεξ. Είναι αυτός που κινούσε τα νήματα και προμήθευε την υψηλή κοινωνία με κοκαΐνη, ενώ η... διανομή της ναρκωτικής ουσίας γινόταν με Πόρσε. Από εκεί άλλωστε πήρε το παρατσούκλι της η συμμορία, καθώς χρησιμοποιούσαν πανάκριβα αυτοκίνητα όταν πήγαιναν την κοκαΐνη στα επώνυμα σπίτια για να μην δίνουν στόχο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...