Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κούγιας: Νέα στοιχεία και εκατομμύρια ευρώ στην υπόθεση των στημένων αγώνων

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, κατέθεσε την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος της κατάθεσης του, ο γνωστός δικηγόρος και ποδοσφαιρικός παράγοντας υποστήριξε πως υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία και ότι έχουν βρεθεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ (κερδισμένα από το στοίχημα) σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ έχουν προκύψει και νέοι κατηγορούμενοι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Έφεση» του ΣΚΑΪ ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Kατέθεσα σήμερα επί επτά περίπου ώρες στον κύριο ανακριτή. Έδωσα πολλές διευκρινήσεις για την προηγούμενη κατάθεσή μου. Υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία, καθώς διασταυρώθηκαν τηλεφωνικοί αριθμοί παραγόντων και βρέθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, προϊόν κερδών από το στοίχημα…

Θα υπάρξουν νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Μεταξύ αυτών πρόεδρος ομάδας της Σούπερ Λίγκας που σώθηκε και στέλεχος άλλης ομάδας. Επίσης, θα κληθούν ως κατηγορούμενοι στελέχη ομάδων της Football League, μάνατζερ και διαιτητής. Εκτιμώ ότι συνολικά θα φτάσουν τους εννέα οι νέοι κατηγορούμενοι (σ.σ. πέραν των 83 οι οποίοι ήδη διώκονται ποινικά)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...