Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ Τέλος από τη Ν.Δ.

Με επιστολή του στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γ. Συμπιλίδης δήλωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του με την οποία είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Φαίνεται πως το κύμα αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΝΔ οδήγησαν τον Γιώργο Συμπιλίδη να παραιτηθεί από υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς.

Το κύμα των αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΝΔ για την υποψηφιότητά του ανάγκασε το Γιώργο Συμπιλίδη να παραιτηθεί από υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς.

"Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά  παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους.

Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον. Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει…

Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις. Όμως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά", ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας δε ότι παραμένει στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.

"Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα", δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες η πρώην βουλευτής του κόμματος, Ελίζα Βόζεμπεργκ είχε εκφράσει την απογοήτευσή της για την επιστροφή του Γ. Συμπιλίδη, ενώ και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη είχε αντιδράσει έντονα για την επιστροφή του Συμπιλίδη στην πολιτική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...