Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Με την ιαχή «Βλαχάρα» υποδέχθηκαν τη Σταμάτη στην Ευελπίδων [βίντεο]

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 27 Απριλίου από τον ανακριτή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του πρώην υπουργού έφτασε στην Ευελπίδων περίπου στις 09:45, ωστόσο δεν έγινε αντιληπτή, αφού μάλλον μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Η κ.Σταμάτη δεν έμεινε περισσότερο από 45 λεπτά στο γραφείο του ανακριτή και αφού κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και αποχώρησε στις 10:30.
Ωστόσο συγκεντρωμένοι πολίτες έξω από το κτίριο την αποδοκίμασαν. Ένας από αυτούς της φώναξε: «Βλαχάρα, κόψατε τις συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου».

Η σύζυγος του πρώην υπουργού θα κληθεί να λογοδοτήσει στις 27 Απριλίου για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Προσερχόμενη νωρίτερα στο ανακριτικό γραφείο αποδοκιμάστηκε από μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο.

Από την κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, που έφθασε πολύ νωρίς το πρωί στον ανακριτή, θα ζητηθούν εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή είναι και ο αδελφός της συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου, Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη 28 Απριλίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Σταμάτης μετείχε από το 2006 έως το 2009 σε συναλλαγές για την ανακαίνιση του σπιτιού στην Ακρόπολη, χρησιμοποιώντας το όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος. Επίσης, φέρεται να εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της εταιρείας Nobilis από την οποία αγόρασε το σπίτι η σύζυγος του πρώην υπουργού.

Τις επόμενες ημέρες ο ανακριτής, αφού μελετήσει τα ευρήματα- κατασχεθέντα από ελέγχους στα σπίτια των εμπλεκομένων, θα κρίνει θα απαγγείλει νέες κατηγορίες που να αφορούν τη διάπραξη άλλων αδικημάτων, καθώς και αν προκύπτει ποινική εμπλοκή και για άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάκριση για την υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, διάστημα που ορίζει ο νέος νόμος για τις δικογραφίες που αφορούν διαφθορά αξιωματούχων.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον κ. Τσοχατζόπουλο, για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η λογίστρια του Ακη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης και ο Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ανακαίνισε το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι στην Αρετή Τσοχατζοπούλου.

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...