Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αντ. Σαμαράς: Καθαρή εντολή για να αλλάξουμε τη χώρα

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας το απόγευμα σε εκδήλωση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, ενώ ζήτησε για μία ακόμη φορά «καθαρή εντολή» από τον ελληνικό λαό.

«Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και να αλλάξει. Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να την κυβερνήσουμε και να την αλλάξουμε. Να την κυβερνήσουμε με την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού. Και να την αλλάξουμε με την ισχυρή πλειοψηφία που θα μας δώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Υπογράμμισε επίσης ότι σε αντίθεση με όλους τους άλλους που κερδοσκοπούν στην αποτυχία της Ελλάδας και συνεχίζουν το λαϊκισμό, που κατέστρεψε τη χώρα, η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ανάκαμψη, την ευρωπαϊκή ταυτότητα, την κοινωνική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα.

«Αλλοι σπέρνουν το φόβο, τη μοιρολατρία, την απελπισία. Εμείς φέρνουμε μήνυμα Αισιοδοξίας και Ελπίδας. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας», τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου αφήνοντας αιχμές για τους «πολιτικούς εκείνους που μας έλεγαν ότι έπρεπε να ζητήσουμε συγγνώμη» από το πρώην υπουργό και διερωτήθηκε «τι έχουν να μας πουν τώρα με την εξέλιξη της υπόθεσης».

Εκανε επίσης ειδική μνεία στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, υπενθυμίζοντας ότι πρώτη η ΝΔ είχε επισημάνει ότι «θα πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας» και ότι ενώ μέχρι πρότινος όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί γινόταν στόχος ύβρεων «τώρα κανείς δεν τολμάει να πει το παραμικρό, γιατί η κοινωνία είναι 100% με το μέρος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...