Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Hθοποιός απήχθη και αποκεφαλίστηκε από συναδέλφους της!

Φρικτό θάνατο βρήκε η όμορφη ηθοποιός του Βοllywood, Meenakshi Thapar από τα χέρια συναδέλφων της. Η καλή οικονομική κατάσταση της 26χρονης νεαρής κοπέλας από τη Βομβάη ήταν η αιτία που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα ο 36χρονος Amit Jaiswal και ο σύντροφός του Preeti Surin.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν από την αστυνομία και ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους, όταν στην κατοχή τους βρέθηκε η κάρτα sim του κινητού τηλεφώνου της Meenakshi.. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph» οι δύο άντρες, με αφορμή ότι θα έπαιζαν οι τρεις τους σε ταινία, κάλεσαν την Meenakshi σε ένα ταξίδι στο Γκορακχπούρ, μια μικρή πόλη κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ. Εκεί αφού την απήγαγαν προκειμένου να αποσπάσουν 22.056 ευρώ (1.500.000 ρουπίες) από την εύπορη οικογένειά της στη συνεχεία την αποκεφάλισαν και διασκόρπισαν το σώμα της σε διαφορετικές τοποθεσίες. Το κεφάλι της το έβαλαν σε σακούλα και το πέταξαν από το παράθυρο λεωφορείου στο δρόμο προς Βομβάη το δε σώμα της το πέταξαν σε δεξαμενή γεμάτη νερό.

Η 26χρονη Thapar εμφανίστηκε στην ινδική ταινία τρόμου «404» όπου συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους δύο επίδοξους ηθοποιούς. Σύμφωνα με την αστυνομία «Ο Amit Jaiswal, και ο Preeti Surin, αποφάσισαν να απαγάγουν την Thapar όταν την άκουσαν να καυχιέται για την πλούσια οικογένειά της που ζούσε στους πρόποδες των Ιμαλαΐων της βόρειας Ινδίας.». Πρέπει να τονίσουμε ότι η μητέρα της κοπέλας κατέβαλε τις 60.000 ρουπίες που της ζητήσανε οι απαγωγείς οι οποίοι ωστόσο σκότωσαν την Thapar αμέσως μετά την είσπραξη των λίτρων.

2 σχόλια:

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...