Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Χειροπέδες στον παραγωγό των σίριαλ "Εργαζόμενη γυναίκα", "Ονειροπαγίδα" και "Λίτσα. com" !

Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ"

Χειροπέδες σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου πέρασαν οι διωκτικές αρχές. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 1.800.125 ευρώ.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΔΟΥΒΑΣ
Ο 53χρονος διευθύνων σύμβουλος, Χαρίλαος Παδουβάς, δύο ανώνυμων εταιρειών παραγωγής και εμπορίας κινηματογραφικών και διαφημιστικών ταινιών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής έξω από τα γραφεία των εταιρειών του, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε εναντίον του ο αρμόδιος εισαγγελέας.

 Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ασφάλειας Αττικής, ο Χαρίλαος Παδουβάς, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος των δύο εταιρειών από τις οποίες προέκυψαν τα χρέη, χρωστά στο Δημόσιο από μη απόδοση ΦΠΑ και Φόρο μισθωτών Υπηρεσιών το ποσό του 1.800.125 ευρώ. Αμέσως μετά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα γραφεία της Ασφάλειας, όπου του πήραν κατάθεση και σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του. Όπως έγινε γνωστό, κατά το πρόσφατο παρελθόν πολλοί ηθοποιοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες, οι οποίοι εργάστηκαν σε κάποιες από τις παραγωγές των εταιρειών του, είχαν μηνύσει τον Χαρίλαο Παδουβά, καθώς είτε παρέμεναν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε δεν πληρώθηκαν ποτέ.

Ο Χαρίλαος Παδουβάς ήταν ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος δύο εταιρειών παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών σίριαλ και τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων, οι οποίες ήταν από τις κυρίαρχες δυνάμεις στον χώρο. Μέχρι το 2010 οι εταιρείες του 53χρονου συνεργάζονταν με μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, καθώς έκανε την παραγωγή σε αρκετά σίριαλ, μεταξύ των οποίων τα "Εργαζόμενη γυναίκα", "Ονειροπαγίδα" και "Λίτσα. com", που είχαν μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.
Από κει και έπειτα όμως αρχίζει να διαφαίνεται η κατάρρευση... Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της Εspresso, σε κάποια από τα σίριαλ που την παραγωγή τους είχε κάνει η εταιρεία Cinegram του 53χρονου, οι σκηνοθέτες, οι σεναριογράφοι, οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί έμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα απλήρωτοι, ενώ ακόμα και σήμερα πολλοί δεν έχουν εισπράξει τα χρήματά τους!
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα ηχηρά ονόματα της τηλεόρασης, ηθοποιοί και σκηνοθέτες, να καταθέτουν σωρηδόν μηνύσεις εναντίον του. Μάλιστα οι κακές γλώσσες της σόουμπιζ έλεγαν πως το 2010 ο 53χρονος έλεγε σε όσους χρωστούσε χρήματα πως θα κάνει ένα σημαντικό ταξίδι στην Κίνα, το οποίο θα του εξεσφάλιζε κεφάλαια για τη βιωσιμότητα των εταιρειών του. Τελικά μόλις επέστρεψε από αυτό το... σημαντικό ταξίδι, έριξε τη βόμβα του στην κινηματογραφική και τηλεοπτική πιάτσα. Ζήτησε την υπαγωγή των δύο εταιρειών στις οποίες ήταν διευθύνων σύμβουλος, στο άρθρο 99, δηλαδή να βρεθούν σε καθεστώς πτώχευσης.
Δεκάδες εργαζόμενοι στις εταιρείες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, καθώς δεν έμειναν μόνο χωρίς δουλειά, αλλά και χωρίς να εισπράξουν αποζημιώσεις και δεδουλευμένα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...