Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κρησφύγετο των Πυρήνων στο Μαρούσι "οδηγεί" στη ληστεία και τη βόμβα στο Mall

Κρησφύγετο της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» εντόπισαν οι αστυνομικοί στο Μαρούσι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν αποτυπώματα ενός από τους συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης αλλά και στοιχεία που σχετίζονται τόσο με τη ληστεία όσο και με την στην Αθήνα.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και ίχνη παραβίασης της εισόδου. Σύμφωνα με την αστυνομία αυτό δείχνει πως συνεργοί των τεσσάρων συλληφθέντων επιχείρησαν να μπουν στην κατοικία για να εξαφανίσουν στοιχεία.

Η Αντιτρομοκρατική έφθασε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, μετά από τηλεφώνημα που έγινε, έπειτα από τη δημοσίευση των στοιχείων των κατηγορουμένων. Το διαμέρισμα φέρεται να είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας ο 20χρονος που συνελήφθη στο Βελβεντό. Τα αποτυπώματα του τελευταίου ταυτοποιήθηκαν και με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε σταθερά και κινητά αντικείμενα σε δύο διαμερίσματα, που χρησιμοποιούσε ως γιάφκες η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», στην Καλλιθέα και το Βόλο.

Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας την Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 20χρονος ήταν φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του από τον Επ. Κορκονέα.

Εν τω μεταξύ, σε δίκη σήμερα στο Τριμελές Εφετείο παραπέμφθηκαν ο 25χρονος και ο 22χρονος εις βάρος των οποίων εκτελέστηκαν τα εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στους «Πυρήνες». Οι δύο κατηγορούνται για τα παγιδευμένα δέματα που έστελνε η οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...