Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Είχαν εντοπίσει στο Αγρίνιο τη γυναίκα-μυστήριο των «Πυρήνων»

Κομβικός ο ρόλος της γιάφκας του Αγρινίου για τον εντοπισμό της γυναίκας-μυστήριο που φέρεται να εμπλέκεται... στους νέους "Πυρήνες".

Σύμφωνα με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία η γυναίκα η οποία έχει μπει στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής για την συμμετοχή σε τουλάχιστον τέσσερα χτυπήματα ανάμεσα τους και η βομβιστική επίθεση στο Μall, φαίνεται να είναι η ίδια γυναίκα που είχε απασχολήσει τις αρχές κατά την διάρκεια παρακολούθησης της γιάφκας του Αγρινίου.

Τη γυναίκα-μυστήριο είχε εντοπίσει πρώτη φορά η Αντιτρομοκρατική το 2010, την εποχή που μέλη της ένοπλης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» μετέφεραν όπλα από τις γιάφκες της Αθήνας σε διαμέρισμα στην οδό Πραίδου και Δασκαλοπούλου στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός που χειριζόταν τότε την υπόθεση είχε εντοπίσει μια γυναίκα, ύψους 1.60, μικρόσωμη με καστανά μαλλιά, (ακριβώς όπως περιγράφεται και η γυναίκα της επίθεσης του mall), να παραδίδει έναν σάκο σε έναν άντρα ο οποίος αργότερα συνελήφθη για την συμμετοχή του σε ληστεία μετά φόνου.

Oι αστυνομικοί τότε για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη της οργάνωσης την άφησαν προς το παρόν ελεύθερη προκειμένου να τους οδηγήσει στα υπόλοιπα μέλη.

Από τότε λοιπόν τα ίχνη της χάθηκαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, ότι ενδέχεται να είναι η ίδια γυναίκα η οποία αναζητούνταν ως ύποπτη και για την αιματηρή ληστεία στην Πάρο, καθώς φέρεται να ήταν αυτή που έπαιξε βοηθητικό ρόλο στην διαφυγή των δραστών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες η νεαρή γυναίκα φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να ταυτοποιηθεί αν σε όλες τις περιπτώσεις είναι το ίδιο άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...