Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Γνωστός φωτορεπόρτερ και στέλεχος του Καμμένου: "Να φυτέψουν σφαίρες στον Στουρνάρα"

Ο γνωστός φωτορεπόρτερ και στέλεχος του Καμμένου, Ντίμης Αργυρόπουλος, με ανάρτησή του στο facebook ζητά "Να φυτέψουν σφαίρες στον Στουρνάρα" και προκαλεί πολιτική θύελλα.

Αναλυτικά:


Στο στόχαστρο της ΝΔ μπήκε ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος τον οποίο η Συγγρού με ανακοίνωσή της κατηγορεί για "πρωτοφανή παρότρυνση" από πλευράς του να «φυτέψουν» σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών.

"Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να “φυτέψουν” σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα", αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της καλώντας τον Πάνο Καμμένο να καταδικάσει το γεγονός και την δικαιοσύνη να παρέμβει.

"Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη “παρότρυνση” του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός. Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.", επισημαίνει η ΝΔ.

Ο κ. Αργυρόπουλος στην σελίδα του στο Facebook έγραψε τα παρακάτω, επισυνάπτοντας έναν σύνδεσμο με την είδηση της αποστολής φακέλου που περιείχε σφαίρα στον Γιάννη Στουρνάρα.



«Επιπόλαια» χαρακτήρισε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος, αναφορικά με την ανάρτησή του στο facebook, μιλώντας στο enikos.gr.

«Ήταν επιπόλαια και η δική μου ανάρτηση αλλά έκανα πλάκα, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο», ανέφερε ο Ντίμης Αργυρόπουλος, προσθέτοντας ότι «με έχουν άχτι στη Νέα Δημοκρατία γιατί ήμουν υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών».

Ο κ. Αργυρόπουλος δήλωσε στο enikos.gr, ότι μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο οποίος του είπε να επανέλθει με νέα ανάρτηση όπου θα επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο και ότι ήταν μία πλάκα.

«Αντί να ασχολούνται με αυτούς που τους στέλνουν τις σφαίρες ασχολούνται μαζί μου», υπογράμμισε ο Ντίμης Αργυρόπουλος.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...