Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Mητέρα «Τοξοβόλου»: Τα παιδιά είναι πολιτικοί κρατούμενοι


Η μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού ως Τοξοβόλου, ενός από τους τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης , εξηγεί με δηλώσεις της για ποιο λόγο δεν θέλει το παιδί της να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς.

«Γιατί είναι πολιτικοί κρατούμενοι, αν και όλοι τούς αντιμετωπίζουν ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Δεν θέλουν να θυματοποιηθούν. Ό, τι πράττουν και λένε είναι πολιτική άποψη σταθερή και ακέραια» δηλώνει στην εφημερίδα 6 Ημέρες.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετέφερε στην μητέρα του την εικόνα του ίδιου με ένα μπουφάν ριγμένο στο κεφάλι του και αστυνομικούς να τον κλοτσούν.

«Ήξεραν ποιος είναι. Είχε τρία εντάλματα σε βάρος του. Έβριζαν την μάνα του και τον χτυπούσαν», περιγράφει η ίδια.

«Οταν τον είδα για πρώτη φορά την Κυριακή, έτσι παραμορφωμένο, λιποθύμησα. Είχα δέκα λεπτά στη διάθεσή μου». Και συνεχίζει: «Νομίζω ότι και ο ίδιος δεν θα αναγνωρίσει τον εαυτό του εάν δει την φωτογραφία που κυκλοφόρησε. Κανείς δεν σκέφτηκε τους συγγενείς, τα αδέρφια του. Είναι εικόνα αυτή;», αναρωτιέται η ίδια.

Όπως της είπε άλλωστε, δεν θέλει πλέον να πάει για εξετάσεις, καθώς είναι πολύ επώδυνη η διαδικασία της μεταφοράς του, έτσι όπως είναι δεμένος πισθάγκωνα.

«Αυτά τα παιδιά δεν έχουν ψεύδη. Ό, τι κάνουν είναι στάση ζωής. Αυτό θέλω να πω για το γιο μου», ολοκληρώνει η μητέρα του φερόμενου ως ύποπτου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...