Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Στα κρατητήρια ηθοποιός για ένα μαχαίρι θεατρικής παράστασης


Στα κρατητήρια πέρασε την χθεσινή νύχτα ο... Αχιλλέας της αναμενόμενης θεατρικής μεταφοράς της ομηρικής «Ιλιάδας», Γιώργος Χριστοδούλου, αφού βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι που χρησιμοποιεί στις πρόβες.

Ο νεαρός ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του περίπου στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο. Στην τσάντα πλάτης που κουβαλούσε βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών το οποίο θεωρήθηκε «φονικό όπλο», αν και δεν ήταν ακονισμένο.

«Αδικα προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι πρόκειται για ένα απαραίτητο αντικείμενο για την δουλειά μου. Η αστυνομία έπρεπε να προχωρήσει στις τυπικές διαδικασίες» λέει ο Γιώργος Χριστοδούλου. Αμέσως μετά συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του 1ου Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου.

Το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στις πρόβες για το ανέβασμα της «Ιλιάδας». Η παράσταση αυτή, διάρκειας τεσσάρων ωρών, είναι το νέο φιλόδοξο εγχείρημα του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...