Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Κορυδαλλός: Θρίλερ με τον τραυματισμό 20χρονης ηθοποιού από περιπολικό


Πολλά ερωτηματικά εγείρονται γύρω από ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη την περασμένη Παρασκευή στον Κορυδαλλό με θύμα μια 20χρονη ερασιτέχνη ηθοποιό, καθώς σε αυτό φαίνεται να ενεπλάκη και ένα περιπολικό, το οποίο κατά μαρτυρίες παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Σύμφωνα και με την επιστολή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μέσω της οποίας αναζητούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης, την προηγούμενη Παρασκευή στις 15:00 η 20χρονη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη, καθώς πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού παρασύρθηκε από διερχόμενο περιπολικό στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη και έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Το star.gr επικοινώνησε με τον πατέρα της 20χρονης ο οποίος υποστήριξε πως τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο πατέρας του οδηγού του περιπολικού που φέρεται να παρέσυρε τη νεαρή και του διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως λόγω της απροσεξίας της κόρης του – υποστηρίζει ότι αυτή παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη – ο γιος του δεν θα ξαναοδηγήσει.

Σημειώνεται ότι δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν πως υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι το περιπολικό παραβίασε το κόκκινο και παρέσυρε την 20χρονη, ενώ από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, παραδέχονται μεν πως χτύπησαν την κοπέλα, αλλά υποστηρίζουν πως δεν παραβίασαν τον ερυθρό σηματοδότη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της Πωλίνας ενημερώθηκε ότι η κοπέλα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Νίκαιας με τέσσερις ώρες καθυστέρηση. Πίστευαν ότι μετά το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ όπου κάνει την πρακτική της πήγε κατευθείαν στην πρόβα της θεατρικής ομάδας. Η δασκάλα της κάποια στιγμή άρχισε να την αναζητά και όταν οι γονείς επικοινώνησαν με μια φίλη της από το θέατρο ενημερώθηκαν ότι το παιδί τους βρίσκεται στην εντατική.

Για την υπόθεση, έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ στα πλαίσια της προανάκρισης, θα διερευνηθεί αν παραβιάστηκε ή όχι ο ερυθρός σηματοδότης.

Από την Παρασκευή πάντως, στα τοπικά μέσα όσο και στο Διαδικτύο, αναζητούνται μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση: «Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, το σχολείο της, ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα. Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα» καταλήγει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...