Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η 50άρα Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο εξολοθρευτής Λάουρα Νάργες και η αποχώρηση έκπληξη [2 βίντεο]

Γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές και guest stars (Ευγενιά Μανωλίδου, Νάντια Μπουλέ, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χριστίνα Παππά) ήταν ο χθεσινός προημιτελικός του Dancing που ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Νίκου Αναδιώτη.

Πρώτη στην τελική βαθμολογία για άλλη μια φορά ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με 95 βαθμούς, η οποία συγκέντρωσε μάλιστα και πέντε δεκάρια για την εξαιρετική χορογραφία της ως κακιά μάγισσα που διεκδικεί τον 'πρίγκιπα' από την καλή Ματθίλδη Μαγγίρα (σ.σ. η οποία επέστρεψε ως guest star).

Ενώ στην 2η θέση βρέθηκε για άλλη μια εβδομάδα ο Ηλίας Βρεττός με 90 βαθμούς, ο οποίος ωστόσο βρέθηκε αναπάντεχα υποψήφιος για αποχώρηση δίπλα στον Νίκο Αναδιώτη (που βγήκε τελευταίος με 84 βαθμούς).

Όλα αυτά εξαιτίας της Λάουρας Νάργες που τερμάτισε τρίτη με 85 βαθμούς και κατάφερε να πετάξει στο καναβάτσο έναν ακόμη αντίπαλό της. Μάλιστα ήταν τέτοια η χαρά της όταν η Ζέτα Μακρυπούλια της ανακοίνωσε ότι περνάει στον ημιτελικό, που έπεσε και πάλι στα πατώματα.

Κατά τα άλλα το 12ο live του Dancing with the stars σημαδεύτηκε από την επιστροφή διαγωνιζόμενων από τις προηγούμενες χρονιές, με τον Κώστα Μαρτάκη να χορεύει σάμπα με την Λάουρα Νάργες, την Ευγενιά Μανωλίδου να χορεύει με τον Ηλία Βρεττό και την Νάντια Μπουλέ να χορεύει με τον Νίκο Αναδιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...