Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Aλέξης Κούγιας:" Άφησα έγκυο πασίγνωστη πολιτικό"

Ο Αλέξης Κούγιας άφησε για λίγο τα έδρανα των δικαστηρίων και με όρεξη για αποκαλύψεις μίλησε στην εφημερίδα Νews και τη Τζώρτζια Συρίχα για την προσωπική του ζωή, το γάμο του, τα παιδιά του, τον μεγάλο του έρωτα, αλλά και για τη σχέση του με γνωστή πολιτικό!

Ο γνωστός ποινικολόγος γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω και μιλάει για τον πρώτο του έρωτα, την Μαριαλένα, κόρη διάσημου κονφερασιέ της εποχής Γιώργου Οικονομίδη! “ Τότε που είχα το ατύχημα και ήρθα αντιμέτωπος με το θάνατο, είχα έναν μεγάλο έρωτα με την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη, την Μαριαλένα, μια καλλονή της εποχής. Ήταν απίστευτα ερωτευμένη μαζί μου και ήμουν απίστευτα ερωτευμένος μαζί της. Είχαμε μαλώσει, λοιπόν, γιατί εγώ φλέρταρα και εκείνη ήταν πολύ τίμιο κορίτσι. Καταλαβαίνεις η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι, ήμουν φοιτητής, στο ποδόσφαιρο ήμουν πολύ καλός, είχα ένα από τα ωραιότερα κορίτσια της εποχής Αθήνας και αγαπιόμασταν από μικρά. Παρά τα όσα της είχα κάνει, αυτή η κοπέλα μου συμπαραστάθηκε στο νοσοκομείο και ήταν μαζί μου.” δήλωσε!

Του λείπει μια σύντροφος από τη ζωή του; “ Δεν είμαι ο άντρας που θα σκεφτεί μεγαλώνοντας ότι αύριο θα είμαι μόνος μου. Σκέφτομαι να πεθάνω μέσα στα δικαστήρια όρθιος, έχοντας όλον αυτόν τον κόσμο να με περιβάλλει. Δυστυχώς και αυτός ήταν ένας λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου και δεν το ήξεραν πολλοί. Ήθελα μια γυναίκα να τρέχει πίσω μου. Εγώ τρέχω με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η πρώην γυναίκα μου ήταν συντηρητική κατά βάθος. Δεν είχε κάνει ούτε μια γυμνή φωτογράφιση και μου είπε “ Σε παντρεύομαι για να φτιάξω ένα σπίτι , για να κάνουμε παιδιά.” Ζήσαμε 7 χρόνια μαζί, με μια διαφορά. Έπρεπε να τρέχω στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας και δεν ήρθε ούτε σε ένα μαζί μου. Είχα την απαίτηση να είναι δίπλα μου. Και συνεχίζει, “ Η μόνη γυναίκα που σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ ήταν μια πανέμορφη Σέρβα, αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω τα παιδιά μου. Όταν είμαι μαζί τους δεν τους έχω εμφανίσει πότε κάποια γυναίκα.”

Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει για τις δσυκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε την πρώτη του γυναίκα που έχασε σε τροχαίο “Έχω ξεπεράσει έρωτες με την εργασιομανία. Έχω περάσει 17 χρόνια μόνος μου, χωρίς σοβαρή σχέση μετά το θάνατο της πρώτης μου γυναίκας, της Τίλντας, που την έχασα σε μικρή ηλικία δυόμιση μήνες μετά το γάμο μας. Είχα τύψεις επειδή είχαμε τσακωθεί όταν σκοτώθηκε και κάηκε μέσα στο αυτοκίνητο της. Έχασα 12  κιλά σε ένα μήνα”...

Για τη σχέση του με τη γνωστή βουλευτίνα που είχε μείνει έγκυος, είπε: “ Κάποτε ήμουν με μια πασίγνωστη σήμερα πολιτικό. Εκείνη έμεινε έγκυος και ήθελε να παντρευτούμε. Εγώ δεν ήθελα και χωρίσαμε..."

Διάβασε περισσότερα στην εφημερίδα News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...