Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ομοβροντία του Σκάι κατά Χατζηνικολάου

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε ο Σκάι, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με δηλητηριώδες σχόλιο της Κατερίνας Ακριβοπούλου, αλλά και με βίντεο -ρεπορτάζ που αναδείκνυε την επιχειρηματική σχέση του με τον Γιώργο Κουρή και τις προσπάθειές του να μείνει ανοιχτό το Alter παρότι χρώσταγε εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου έκανε, με αφορμή το θέμα Μεϊμαράκη, αιχμηρή κριτική σε «εκβιαστικά συμφέροντα», τα οποία ωστόσο δεν κατονόμασε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θεώρησε ότι αναφερόταν σε εκείνον και στην εφημερίδα του και εξαπέλυσε
επίθεση εναντίον τόσο της ίδιας όσο και του Σκάι, μέσα από το ραδιόφωνό του. Μίλησε για «άθλια και χυδαία λάσπη» και χαρακτήρισε «εμμετικά τα σχόλια της συγκεκριμένης κυρίας», όπως την αποκάλεσε. «Οι νομικές υπηρεσίες του Real Group ελέγχουν τα στοιχεία για να κινηθούμε νομικά εναντίον της Κατερίνας Ακριβοπούλου και του Σκάι», πρόσθεσε.

Τι απάντησε η δημοσιογράφος;
«Ο Νίκος Χατζηνικολάου επέλεξε τις ύβρεις. Ποια μύγα τον τσίμπησε και αντέδρασε έτσι σε ένα θεσμικό σχόλιο που έκανα»; Για να προσθέσει δηκτικά: «Πού αναγνώρισε τον εαυτό του; Εγώ μίλησα γενικά για συστήματα που εκβιάζουν και για άλλα που επιδιώκουν την απονομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος. Δεν καταδέχομαι να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς».

Χρειάζονται σχόλια;
 aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...