Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Νεαρή Γερμανίδα σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της

Μια 28χρονη γυναίκα στην πόλη Χούζουμ της βόρειας Γερμανίας ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Η 28χρονη γυναίκα είχε ομολογήσει αρχικά ότι σκότωσε δύο από τα νεογέννητά της, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού (στις 2 Μαρτίου του 2006) και σε χώρο στάθμευσης (στις 5 Μαρτίου του 2007).

Έπειτα από έρευνα και αφού έγιναν εξετάσεις DNA σε πολλές εκατοντάδες γυναίκες στη βόρεια Γερμανία, οι ερευνητές της αστυνομίας βρήκαν τα ίχνη της 28χρονης, δήλωσε ένας από τους ερευνητές, ο Ντιρκ Ζαρνέτσκι, σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Μετά την αρχική της ομολογία, η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε κι άλλα τρία παιδιά της, τα οποία γεννήθηκαν μετά το 2007, δήλωσε η γενική εισαγγελέας Ούλρικε Στάχλμαν-Λίμπελτ σε συνέντευξη Τύπου, διευκρινίζοντας ότι τα πτώματα των τριών αυτών βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού της.

Η νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε την Τετάρτη ενώπιον δικαστή. Εναντίον της ασκήθηκε δίωξη για πέντε ανθρωποκτονίες. Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

«Ήταν σαφές σε εκείνη ότι ο σύζυγός της δεν ήθελε άλλο παιδί», δήλωσε η εισαγγελέας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξηγήσεις που έδωσε η νεαρή γυναίκα. Φοβόταν ότι θα την εγκαταλείψει αν μάθει ότι ήταν και πάλι έγκυος, διευκρίνισε η εισαγγελέας.

Η νεαρή γυναίκα είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, ηλικίας 8 και 10 ετών αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...