Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αυστραλία: Βιασμός και δολοφονία 29χρονης δημοσιογράφου

Σοκ έχει προκαλέσει στην αυστραλιανή κοινή γνώμη η φρικτή δολοφονία της 29χρονης δημοσιογράφου του αυστραλιανού κρατικού ραδιοφώνου του ABC, Τζιλ Μίαχ, Ιρλανδικής καταγωγής. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε την Παρασκευή θαμμένο κοντά σε χωματόδρομο στην περιοχή Γκίσμπορν, βορειοδυτικά της Μελβούρνης.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 41χρονο 'Αντριαν Έρνεστ Μπάιλεϊ, από το Κόμπουργκ της Μελβούρνης, στον οποίο απήγγειλε κατηγορίες για τον βιασμό και τον φόνο της 29χρονης. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από βίντεο κλειστού κυκλώματος καταστήματος της περιοχής.

Τα ίχνη της Τζιλ Μίαχ χάθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς επέστρεφε σπίτι της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έως τώρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Τζιλ πήγε με συναδέλφους της από το ABC σε μπαρ της περιοχής για ένα ποτό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά την άρνησή της να την συνοδεύσει σπίτι της συνάδελφός της, πήρε ένα ταξί και έφυγε.

Όταν ο άνδρας της άρχισε να ανησυχεί, γιατί δεν είχε πάει στο σπίτι έκανε τηλεφωνήματα για να δει που βρίσκεται και βγήκε έξω ψάχνοντάς την χωρίς αποτέλεσμα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που άρχισε αμέσως εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της «χτενίζοντας» στην κυριολεξία ολόκληρη την περιοχή του Μπράνσγουϊκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλες γυναίκες κατήγγειλαν ότι το ίδιο βράδυ τους πλησίασε κάποιος άγνωστος με άγριες διαθέσεις, γεγονός που τις τρομοκράτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...