Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Πρώτα κατέστρεψε 500.000 € και μετά αυτοπυροβολήθηκε!

Ήταν ένας από τους πιο ένθερμους συλλέκτες έργων τέχνης, παλιός ιδιοκτήτης γκαλερί και γόνος ευκατάστατης εφοπλιστικής οικογένειας…
Στα 55 του χρόνια, απογοητευμένος από τους ανθρώπους και έχοντας «χάσει» τους γονείς και τους ανθρώπους, έβαλε τέλος στη ζωή του καταστρέφοντας με ειδικό μηχάνημα όλα του χρήματα…

Η τραγική ιστορία διαδραματίστηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου σ΄ ένα κλασσικό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθηνάς. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο νεοκλασικό κτίριο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο εφοπλιστής, μάλιστα, λίγο πριν αυτοκτονήσει έκοψε σε λωρίδες εκατοντάδες χαρτονομίσματα ευρώ, δολάρια ακόμη και λίρες Αγγλίας συνολικής αξίας 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της 'Espresso", oι αστυνομικοί που μπήκαν στο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα.

Ένας 55χρονος κείτονταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ μέσα στο δωμάτιο ήταν σκισμένα σε λωρίδες χαρτονομίσματα αξίας 500.000 ευρώ!

Ο 55χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας ένα 22άρι πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

Όταν τον βρήκε η αστυνομία ήταν ξαπλωμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ μέσα στο διαμέρισμα ήταν διάσπαρτα εκατοντάδες κατεστραμμένα χαρτονομίσματα, τα οποία είχε κόψει σε λωρίδες λίγες μέρες ή λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Χαρτονομίσματα των 500, των 100, των 50 και των 20 ευρώ, αλλά και αμερικανικά δολάρια και λίρες Αγγλίας ήταν όλα κομμένα σε λωρίδες με ειδικό μηχάνημα και κατεστραμμένα, σε ένδειξη αποστροφής του υλισμού και του χρήματος.

'Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, ο αυτόχειρας είχε δώσει τέλος στη ζωή του, δέκα μέρες πριν μπουν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμά του. Μάλιστα, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες που παραξενεύτηκαν από την απουσία του και την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμά του τις τελευταίες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...