Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αρετή Τσοχατζοπούλου προς Άκη: Πρέπει να σπάσεις τη σιωπή σου και να μιλήσεις

Έκκληση στον πατέρα της, Άκη Τσοχατζόπουλο, «να μιλήσει» απευθύνει μέσω του συνηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τζοχατζοπούλου.

Η κ. Δημητρακόπουλος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας της Αρετής Τσοχατζοπούλου, είπε στον πρώην υπουργό: «Πρέπει να σπάσεις τη σιωπή σου, πρέπει να μιλήσεις, είναι μεγάλο λάθος να ανέβεις μόνος σου στο πολιτικό ικρίωμα».

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου παρέδωσε υπόμνημα στον ανακριτή στο οποίο τονίζεται πως εμμένει στην θέση της πως όλες οι αγοραπωλησίες που έγιναν ήταν απολύτως νόμιμες.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η Ααρετή Τσοχατζοπούλου εμφανίζει ψυχική και σωματική αδυναμία, καθώς έχει χάσει βάρος, και για αυτόν τον λόγο δεν βρισκόταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και θα απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες μέσω των συνηγόρων της.

Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας απολογήθηκε νωρίτερα το Σάββατο και φέρεται να επιβεβαίωσε την εμπλοκή του συγκατηγορουμένου του, Γιάννη Σμπώκου στην διακίνηση παράνομου χρήματος.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...