Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής τράβηξε όπλο σε αντιεξουσιαστές

Προσαγωγή και του βουλευτή της ΧΑ Π. Ηλιόπουλου. 


Συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών κατά την οποία σύμφωνα με την αστυνομία, βουλευτής του κόμματος της ακροδεξιάς επέδειξε πιστόλι, έγινε στις 19.30, απόψε στο Βόλο.

Οπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, συνεπλάκησαν στην πόλη του Βόλου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ομάδα αντιεξουσιαστών με ομάδα της Χρυσής Αυγής στην οποία μετείχε και ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Κατά την συμπλοκή, ο βουλευτής έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα επιδεικνύοντάς το στην αντίπαλη ομάδα.

Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσήγαγαν έξι μέλη της Χρυσής Αυγής και έξι αντιεξουσιαστές στο αστυνομικό τμήμα, όπου διενεργείται προανάκριση. Ανάμεσα σε αυτούς που οδηγήθηκαν στο ΑΤ ειναι και ο βουλευτής Ηλιόπουλος.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για το άν θα κρατηθούν ή όχι οι προσαχθέντες.
 
(Από την Καθημερινή)

 Επιστολή Παναγιώτη Ηλιόπουλο προς Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Π. Ηλιόπουλος έστειλε την παρακάτω επιστολή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

"Οφείλω να σας ενημερώσω πως έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης και διακινείτε ψευδείς ειδήσεις οι οποίες παράλληλα αποτελούν και συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπο μου. Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι : Σήμερα Σάββατο και ώρα 19:25 ομάδα εγκληματιών προερχόμενη από τον αναρχικό χώρο που εδράζεται σε κατάληψη του πανεπιστημίου επιχείρησε να επιτεθεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής του Βόλου. Επενέβη η αστυνομία, σταμάτησε τους παρανομούντες και προσήγαγε έξι από αυτούς. Έξι μέλη της Χρυσής Αυγής - όχι εγώ φυσικά - μετέβησαν οικειοθελώς στην αστυνομική διεύθυνση και έδωσαν κατάθεση για το συμβάν. Όλα όσα αναφέρονται στην "είδηση" (εντός πολλών εισαγωγικών) που μέσω του πρακτορείου σας έχει διακινηθεί σε πάρα πολλές ιστοσελίδες είναι ανυπόστατα ψεύδη που στρέφονται κατά του προσώπου μου ως βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου. Η πρόθεση όσων την διαρρέουν είναι κακόβουλη και αποτελεί ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μου. Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας διαψεύσθηκε και επισήμως το φανταστικό συμβάν που δημοσιεύετε.

Παρακαλώ όπως δημοσιευτεί αυτούσια η διάψευση μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...