Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αννίτα SOS Παρ’το αλλιώς, κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha!

Πρεμιέρα, Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 17:00


Η νέα εκπομπή, Αννίτα SOS, έρχεται το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 17:00 και κάθε Σαββατοκύριακο, για να ανοίξει μία γραμμή επικοινωνίας και να δώσει πρακτικές λύσεις σε όσα μας απασχολούν.

Το Αννίτα SOS, είναι μία ζωντανή κοινωνική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα ζητώντας συμβουλές και λύσεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

Η Αννίτα Πάνια θα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ανθρώπους της διπλανής πόρτας, oι οποίοι θα της εξομολογούνται τα θέματα που τους απασχολούν και σε συνεργασία με μία επιτροπή ειδικών συμβούλων θα αναζητά λύσεις. Η εκπομπή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τηλεοπτικό group therapy, αφού θα δίνεται η ευκαιρία στους τηλεθεατές να προσφέρουν και οι ίδιοι λύσεις και ιδέες, αλλά και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συμμετέχοντας τηλεφωνικά σε παιχνίδια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκπομπή έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να βρεθούν στο πλατό της εκπομπής μπορούν να καλέσουν στο 212 212 4900.

Αρχισυντάκτρια: Αγγελική Φούτρου
Σκηνοθέτης: Περικλής Ασπρούλιας

Πάρ’το αλλιώς και πες Αννίτα SOS, κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...