Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη 27χρονος για τις πέντε δολοφονίες στην Αγια Νάπα Κύπρου

Ένας 27χρονος Ελληνας από την Αυστραλία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την υπόθεση της δολοφονίας πέντε ατόμων (τριών κυπριακής και δυο ρουμανικής καταγωγής) που έγινε στις 23 Ιουνίου στην περιοχή της Αγίας Νάπας Κύπρου.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Κύπρου, κατηγορούμενος για το αδίκημα της συνομωσίας προς διάπραξη φόνου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
Η μαζική δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2012, σε κεντρικό σημείο της Αγίας Νάπας, όταν ένας ένοπλος σκότωσε με 14 σφαίρες τα πέντε άτομα που εργάζονταν στην προσωπική ασφάλεια Κυπρίου επιχειρηματία που ασχολείτο με στοιχήματα και ηλεκτρονικό τζόγο.

Περίπου μία εβδομάδα αργότερα συνελήφθησαν στην Ελλάδα, από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ένας 29χρονος που είχε συλληφθεί σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και ένας 41χρονος συνεργός του, που είχε κατηγορηθεί παλαιότερα και για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...