Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωγή Παπακωνσταντίνου για τις δηλώσεις Βούλτεψη

Αγωγή και άρση της βουλευτικής ασυλίας της Σοφίας Βούλτεψη ζήτησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με αφορμή ισχυρισμούς της βουλευτού της ΝΔ ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ «ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους».

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «εξοργιστικούς, ανήθικους και προφανώς παντελώς ψευδείς ισχυρισμούς», σημειώνοντας ότι η κ. Βούλτεψη θα κληθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα προσφύγει, για να δώσει εξηγήσεις επειδή η βουλευτική ασυλία «δεν μπορεί να καλύπτει την ξεδιάντροπη συκοφαντική δυσφήμιση».

Επιπλέον, μίλησε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από έρευνες για περιουσιακά στοιχεία πολιτικών και υποστήριξε ότι πολλοί από αυτούς που «χύνουν κροκοδείλια δάκρυα» για τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης και σπίλωσης του πολιτικού κόσμου, έκαναν και κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καταγγέλλουν. «Στην ίδια αθλιότητα μεγάλωσαν, ζουν και αναπνέουν», πρόσθεσε.

Χθες, κατά την συνεδρίαση της Βουλής, η Σοφία Βούλτεψη με αιχμή το θέμα που έχει ανακύψει για τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ανέφερε ότι το ΣΔΟΕ οφείλει να κάνει τη δουλειά του, να πιάσει τους μεγαλοφοροφυγάδες και «να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές γιατί έτσι εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...