Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μεϊμαράκης: Καλώ τον Χατζηνικολάου να ανοίξει τους δικούς του λογαριασμούς

Νέα επίθεση εξαπολύει ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά του εκδότη της Real News, Νίκο Χατζηνικολάου, μέσω ανακοίνωσής του στον ιστότοπο του Κοινοβουλίου.
«Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί», τονίζει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στην συνέχεια επισημαίνεται πως στο δημοσίευμα της εφημερίδας, δεν υπάρχει «καμία αναφορά για 10 δις και ξέπλυμα χρήματος. Την εβδομάδα που πέρασε μετά τα δημοσιεύματά του, έκανα ότι μπορούσα για την επίσπευση της δικαστικής έρευνας και τη δημοσιοποίηση των πάντων».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής τονίζει πως: «Ζητώ από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει ευαισθησία και να πράξει τα ίδια. Να δώσει εξουσιοδότηση για άνοιγμα των δικών του λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το πόθεν έσχες του και τους δικούς του κουμπάρους».

Η ανακοίνωση κλείνει με τον πρόεδρο της Βουλής να αναφέρει πως: «επισημαίνω ότι στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», φιλοξενείται το αναμενόμενο πόρισμα του ΣΔΟΕ, στο οποίο τονίζεται ότι:

« Δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός, ή καταγγελία για εμπλοκή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη». Κάθε ημέρα η αλήθεια θα ξετυλίγεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...