Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει την ύπαρξη της λίστας του ΣΔΟΕ με τα ονόματα 36 πολιτικών

Επιβεβαιώνει την ύπαρξη της λίστας του ΣΔΟΕ με τα 36 ονόματα πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό η κυβέρνηση. Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου καλεί τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει άμεσα στην υπόθεση και να αποφανθεί ποιοί πολιτικοί πλούτισαν πραγματικά και ποιοί είναι θύματα κακόβουλων καταγγελιών.

Στην γραπτή ανακοίνωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου καλεί τη Δικαιοσύνη να εξακριβώσει ποιός έκανε τη διαρροή του εγγράφου από τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι η εξής :

«Η Δικαιοσύνη πρέπει τάχιστα να αποφανθεί ποια πολιτικά πρόσωπα θα παραπεμφθούν για παράνομο πλουτισμό, αλλά και ποια είναι θύματα κακόβουλων καταγγελιών όπως άλλωστε επιτάσσει η παραγγελία του οικονομικού Εισαγγελέα, στο ποιος και από πού έκαναν την παράνομη διαρροή εγγράφων. Ο ελληνικός λαός περιμένει να δει στην πράξη ότι οι θεσμοί λειτουργούν και οι νόμοι εφαρμόζονται».

Ας σημειωθεί ότι οι κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος και Μιχάλης Καρχιμάκης, τα ονόματα των οποίων περιέχονται στη λίστα-φωτιά, αμφισβήτισαν την ύπαρξη της λίστας με τα 36 ονόματα πολιτικών. Ο κ. Κωνσταντόπουλος, μάλιστα, έστειλε εξώδικο στον ΣΔΟΕ γι'αυτό το ζήτημα και δήλωσε «λίστα δεν υπάρχει».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...