Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μοιράζει μηνύσεις ο Κικίλιας και διαψεύδει τα εμβάσματα

Με μηνύσεις και αγωγές απαντά ο Βασίλης Κικίλιας στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ο ένας εκ των τριών που έβγαλε εν μέσω κρίσης χρήματα στο εξωτερικό.


Με όσους συνομίλησε ο ίδιος τα τελευταία εικοσιτετράωρα τους ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό κι ότι πρόκειται για συκοφαντίες. Ωστόσο η υπόθεση των τριών βουλευτών έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου που κοιτάει να το μαζέψει…

Ο έτερος «γαλάζιος» βουλευτής που φέρεται να έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Μεταξύ των δυο βουλευτών δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία καθώς οι δυο τους είναι απο καιρό στα «μαχαίρια». paraskhnio.gr



Η διάψευση

Βασίλης Κικίλιας προέβη σε δήλωση διάψευσης των όσων γράφονται για εμβάσματά του στο εξωτερικό που δεν προκύπτουν από το Πόθεν Έσχες του.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε ότι «διαβάζει με έκπληξη τέτοιου είδους δημοσιεύματα και τονίζει πως τα χρήματά του προέρχονται από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόληση του με την πολιτική (επαγγελματικό μπάσκετ, ιατρική), είναι φορολογημένα στο σύνολο τους, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες του».

 «Πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψη μου, που κανένας δεν μπορεί και δεν δέχομαι να αμφισβητήσει» πρόσθεσε επιφυλασσόμενος να κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κικίλιας και Ιωαννίδης οι 2 βουλευτές της ΝΔ που έβγαλαν εκατ. Στο εξωτερικό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...